Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Katariina Sourin puoliso hehkuttaa rakastaan muodonmuutoksen jälkeen: ”Olet vieläkin seksikäs!”

Taiteilijapariskunta Katariina Souri ja Eliya Zweygberg repesivät nauruun nähtyään toisensa vuosia vanhemmiksi maskeerattuina.

Taiteilijapariskunta Katariina Sourille, 48, ja hänen aviopuolisolleen Eliya Zweygbergille, 30, kymmenien vuosien vanheneminen Meidän tarina -ohjelmassa oli ainutlaatuinen kokemus. Kun pari maskeerattiin ensin 20 vuotta vanhemmiksi ja he näkivät toisensa, taiteilijat repesivät nauruun.

– Näen sinut nyt minun ikäisenäni, ei vitsi, apua, miten jännittävää. Minun sydämeni hakkaa, Zweygbergia 20 vuotta vanhempi Souri kuvailee.

– Niin minunkin! Zweygberg komppaa kultaansa.

Ennen kuin pari näki omat kasvonsa peilistä, he saivat ihailla toistensa muodonmuutosta. Sourin mielestä hänen kultansa vaikutti säikähtäneeltä.

Zweygberg myönsi, että ikääntymisen merkit näkyvät Sourin kasvoilla. Se ei kuitenkaan haitannut.

– Olet sinä vieläkin seksikäs! Zweygberg vakuuttaa rakkaalleen.

Souri hymyilee rakkaansa kommentille. Taitelijan mielestä on tärkeää, että Zweygberg näkee hänet viehättävänä vielä vanhempanakin. Souri ei halua koskaan kadottaa omaa seksuaalisuuttaan.

– Tämän ohjelman takia Eliya jättää minut ennen kuin olen 70-vuotias, Souri vitsailee.

Oma kuva ei ollut yhtä hyvä

Kun parille annetaan peilit käteen ja he näkevät itse maskeeratut kasvonsa, nauru jatkuu, mutta mukaan hyppää myös epävarmoja tuntemuksia omasta lookista. 

– Olen vihaisen näköinen, ihan kuin joku petolintu! Souri järkkyy.

Viime vuonna avioituneella pariskunnalla on noin 20 vuoden ikäero. Zweygberg myöntää, että ensimmäisen maskeerauksen jälkeen heidän ikäeronsa korostui. Hän on maskeerauksen jälkeen saman ikäinen, kuin Souri reaalielämässä. 

– Ensimmäistä kertaa minulle tuli huoli siitä, kelpaanko Eliyalle, Souri pohtii 70-vuotiasta itseään.

Meidän tarina nähdään MTV3-kanavalla maanantaisin klo 21. 


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme