Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Katso kuvat: Noora Karman ja Jani Strömsholmin hurja muodonmuutos 90-vuotiaiksi

Mentalisti Noora Karma ja hänen puolisonsa, kestävyysjuoksija Jani Strömsholm kävivät läpi tunteikkaan muodonmuutoksen Meidän tarina -ohjelmassa, kun heidät maskeerattiin ikäistään vanhemmiksi.

Jenni Pääskysaaren luotsaamassa Meidän tarina -ohjelmassa nähtiin jälleen MTV3-kanavalla suuria tunteita, kun Mentalisti Noora Karma ja kestävyysjuoksija Jani Strömsholm olivat mukana ohjelmassa. Nelikymppinen pariskunta maskeerattiin ensin 65-vuotiaksi ja sitten 90-vuotiaiksi. 

Kun pariskunta maskeerattiin ensin 65-vuotiaiksi, tunnisti kumpikin itsensä, vaikka kasvoille olikin ilmestynyt lisää ryppyjä. Karma tunnisti puolisonsa 65-vuotiaasta olemuksesta etenkin rentouden.

– Näytät siltä kuin olisit ollut surffaamassa jossain viimeiset kymmenen vuotta, mutta sehän on hyvä! Näytät hyvältä kulta, Karma nauraa puolisolleen.

Oman peilikuvan näkeminen ensimmäisen maskeerausrupeaman jälkeen oli Karmalle kovempi paikka. Mentalisti myöntää, että omien kasvojen näkeminen vanhennuksen jälkeen oli shokki.

– Ainahan voi toivoa, että ei näyttäisi näin vanhalle vielä 65-vuotiaana, Karma toteaa.

Kun pariskuntaa vanhennettiin vielä entisestään, oli muutos odotetusti entistä voimakkaampi. Aviopari hämmästeli pitkän tovin näkemäänsä sekä toisiaan silmäillen että peilistä katsellen.

– Nyt minä en enää tunnista sinua, Strömsholm toteaa heti vaimonsa nähtyään.

– Herranjestas! Näyttää ihan hullulle. Minä näytän hyvin paljon molempien puolieni isovanhemmilta, Karma pohtii.

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme