Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Katso vaikuttavat kuvat: Mika Kalliota ja Inka Isotaloa vanhennettiin yli 50 vuotta!

Meidän tarina -ohjelmassa nähtiin ratamoottoripyöräilijä Mika Kallion ja hänen puolisonsa Inka Isotalon muodonmuutos yli 50 vuotta ikäistään vanhemmiksi.

Jenni Pääskysaaren luotsaamassa Meidän tarina -ohjelmassa MikaKallio ja Inka Isotalo kävivät läpi valtavan muodonmuutoksen maskeeraajien käsissä ensin 60-vuotiaiksi ja sen jälkeen 85-vuotiaiksi. Muutos herätti kolmekymppisessä pariskunnassa valtavasti tunteita.

– Luulen, että elämä olisi ollut aika paljon erilaista ilman sua, Kallio toteaa puolisolleen.

Kun pariskunta näkee toisensa kuusikymppisinä, ei muutos ole kummankaan osalta valtava. Kumpikin tunnistaa itsensä selvästi maskin takaa.

– Kyllähän se ihan itseltänsä näyttää. Aika nuorekas kuusikymppinen, täytyy sanoa, Kallio miettii.

– En tiennyt, mitä odottaa, mutta jatkoonhan tämä menee, Isotalo toteaa.

Muutos 85-vuotiaaksi on kuitenkin huomattavasti suurempi. Maskeeraajien pitkän työn tuloksena syntyneet muodonmuutokset koskettavat sekä Kalliota että Isotaloa. Alkuun kumpikin vain tuijottaa toisiaan pitkään.

– Lämmin fiilis tästä tulee kyllä. Ihan sama, mitä näkee omasta peilistä, Isotalo toteaa.

– En olisi odottanut, että menee näin tunteisiin, Isotalo jatkaa.

Ratamoottoripyöräilijä on vaikuttunut muutoksesta, jonka hän näkee omilla kasvoillaan. Yllättäen muutos 85-vuotiaaksi miellyttää enemmän Kallion silmään kuin aiempi muutos.

– Tykkään tästä enemmän kuin kuusikymppisestä Mikasta. Jotenkin tunnistan tästä itseni enemmän, Kallio kertoo.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme