Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Kuvat: Jenni Pääskysaari maskeerattiin 90-vuotiaaksi: "Arvokas kokemus"

Juontaja jenni Pääskysaari pääsi kokemaan Meidän tarina -ohjelmassa, miltä vuosikymmenien vanheneminen tuntuu ja näyttää. 

Meidän tarina -ohjelman juontaja Jenni Pääskysaari, 41, pääsi myös itse kokemaan, miltä tuntuu vanheta yhdessä päivässä 50 vuotta. Yllätyksekseen kokemus sai myös hänet liikuttumaan.

– Se oli minulle arvokas kokemus, sillä ymmärsin sen kautta, mitä vieraamme saattavat käydä läpi päivän aikana. Olin tilanteessa yksin eikä minua edes haastatellut kukaan. Mietin itsekseni, millaista elämäni tulee olemaan sitten, kun todella olen tämän ikäinen.

– Liikutuin, sillä se oli niin hurja fiilis. Siinä eivät aivot eikä sydän meinanneet pysyä mukana. On suuri helpotus on, että ikääntyminen todella tapahtuu pikku hiljaa, Pääskysaari naurahtaa.

Elokuun 28. päivä MTV3:lla starttaa koskettava Meidän tarina -sarja, jossa julkisuudesta tutut pariskunnat tekevät aikamatkan nykyisestä hetkestä jopa 60 vuoden päähän.

Toimittaja ja juontaja Jenni Pääskysaaren vetämänä pariskunnat kurkistavat elämäänsä ensin 20-30 vuotta vanhempina, myöhemmin yli 90-vuotiaina. 

Maskeerauksessa käytetään apuna muun muassa pariskuntien vanhempien ja isovanhempien valokuvia. Vanhenemiseen käytettäviä maskeja on valmistettu käsityönä kuukausia.

Pariskuntia maskeerataan ensin tuntikausia, jonka jälkeen he palaavat keskustelemaan Pääskysaaren kanssa. Ohjelman juontaja Pääskysaari toivoo, että kuvausten hyvä fiilis välittyy myös kotikatsomoihin.

– Lähdin ohjelmaan mukaan, koska haluan haastaa katsojat miettimään, millaisen jäljen he haluavat tähän maailmaan jättää. Ohjelmassa ollaan vahvasti tekemisissä elämän ainutkertaisuuden kanssa, Pääskysaari kertoo.

– Minusta on tärkeää ymmärtää, että kyseessä on ajatusleikki, sillä emme tietenkään voi tietää, mitä elämässä tapahtuu. Pyrin korostamaan sitä myös vieraiden kanssa käymissäni keskusteluissa, Jenni jatkaa.

Kahdeksanosaisessa Meidän tarina -ohjelmassa nähdään Mikael ja Metti Forssell, Katariina Souri ja Eliya Zweygberg, Lotta ja Kristian Näkyvä, Mira Luoti ja AH Haapasalo, Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen, Noora Karma ja Jani Strömsholm, Kalle ja Riina Palander sekä Mika Kallio ja Inka Isotalo.

Katso ylhäältä ohjelman traileri, jossa juontaja Jenni Pääskysaari vanhenee vuosikymmeniä.

Meidän tarina nähdään MTV3-kanavalla syysohjelmistossa maanantaisin 28.8 klo 21 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme