Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Lotta ja Kristian Näkyvä avoimina etäsuhteensa ongelmista: "Todella haastavaa"

Meidän tarina -ohjelmassa kymmeniä vuosia vanhemmiksi maskeeratut Lotta ja Kristian Näkyvä paljastavat MTV:lle, kuinka haastavaa on elää etäsuhteessa.

Lotta ja Kristian Näkyvän avioliitto poikkeaa siinä mielessä valtavirrasta, että aviopuolisot asuvat eri maissa: Kristian elää Ruotsissa jääkiekon ja Lotta Suomessa omien töidensä parissa.

Välimatka on parisuhteelle haaste

Näkyvät matkustavat kahden maan väliä todella usein. Molemmat myöntävät, että he ovat hieman kahden kodin loukussa, eikä arki kahden maan välillä ole aina ollut helppoa.

– Kun Kristian aikoinaan lähti Jenkkeihin, meillä oli todella pitkä eropätkä, mikä oli todella haastavaa, Lotta muistelee.

– Sen kuitenkin kesti, kun olin päättänyt, että sen kestää, mutta kyllähän siinä iso ikävä tuli, kun oltiin erossa vajaat kolme kuukautta, kaunotar jatkaa.

Vaikka pari asuu edelleen kaukana toisistaan, he eivät ole antaneet sen vaikuttaa kielteisesti suhteeseensa. Lotta matkustaa kahden maan väliä ahkerasti ja molemmat kantavat kortensa kekoon, jotta yhteistä aikaa jäisi edes vähän.

Eroa pariskunta ei ole koskaan kuitenkaan harkinnut.

– Emme ole ajatelleet, että se niin iso ongelma olisi, että sen takia pitäisi erota, Kristian perustelee.

– Meillä kummallakaan ei ole riippuvuutta parisuhteeseen, viihdymme yksinkin. Se oli aikoinaan päätös, että haluan juuri hänen kanssaan olla yhdessä, Lotta päättää.

Meidän tarina nähdään MTV3-kanavalla maanantaisin klo 21. 


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme