Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Lotta ja Kristian Näkyvän parisuhde syttyi yllättäen – yhteinen yö muutti kaiken

Mallikaunotar Lotta Näkyvä ja hänen aviopuolisonsa Kristian Näkyvä viettivät aikoinaan öitä saman katon alla pelkästään kaverimielessä.

Meidän tarina -ohjelmassa kymmeniä vuosia vanhemmiksi maskeeratut Lotta ja Kristian Näkyvä paljastavat MTV:lle, miten he ovat aikoinaan päätyneet yhteen.

Kaikki alkoi Jyväskylästä, kun Kristian muutti sinne jääkiekon perässä keväällä 2011. Parivaljakko päätyi sattumalta samoihin kotibileisiin, joissa Kristianin kaveri tunsi Lotan entuudestaan.

– Kristianin kaveri sanoi minulle, että meidän pitää etsiä Kristianille nainen. Hän kertoi Kristianin muuttaneen Jyväskylään ja minähän olin heti sitä mieltä, että eiköhän etsitä! mallikaunotar muistelee.

– Tehtäväni oli siis parittaa Kristian sinä iltana, mutta en sitten löytänyt ketään, Lotta heittää.

Kevään jälkeen pari tapasi toisensa muutamaan otteeseen uudelleen, mutta täysin kaverimielessä. Kristian matkusti heinäkuuksi Helsinkiin ja Lotta majoittui myös hetkeksi pääkaupunkiseudulle sisarensa luoksi.

Helsingissä kaverukset treffasivat uudelleen ja heidän kaverisuhteensa syventyi. Kerran Lotta päätti ottaa härkää sarvista ja kokeilla onneaan.

– Laitoin Kristianille viestiä, että minusta olisi ollut kiva pussailla ja hän vastasi, että siltä se vähän näyttikin, Lotta naurahtaa.

– Olin sen jälkeen täysin varma, ettei Kristian ole minusta mitenkään kiinnostunut, kaunotar jatkaa.

Video alla: Metti Forssell reagoi vahvasti nähdessään puolisonsa Mikael Forssellin ja itsensä muodonmuutoksen jälkeen. Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

Vain ystäviä

Pakkien jälkeen Lotta kertoo huojentuneensa siitä, ettei heidän tarvitse enää yrittää mitään. Nyt he voisivat olla vain ja ainoastaan ystäviä.

– Olin aina halunnut isoveljen, joten Kristian meni sitten sellaisesta, kaunotar toteaa.

Vaikka Lotan serkut vihjailivat, että Kristian olisi täydellinen mies hänelle, kaunotar ei tarttunut koukkuun. Pari jatkoi matkaansa kaveruksina. He viettivät usein öitä yhdessä keskustellen syvällisistä asioista. 

Välillä Lotta päätyi nukkumaan Kristianin sohvalla. Jossain vaiheessa siitä tuli tapa ja kaunotar kiikutti omat lakanansa jääkiekkoilijan kaappiin. Missään vaiheessa he eivät kuitenkaan ajatelleen, että suhde syventyisi.

Kaverusten tilanne muuttui, kun Lotan pikkusisko järjesti synttärit Jyväskylässä.

– Olimme tulossa pikkusiskoni syntymäpäiviltä serkkuni ja hänen kaverinsa kanssa. He menivät minun kämpilleni yöksi, ja koska se oli pieni, sovimme Kristianin kanssa, että minä menen nukkumaan taas hänen sohvalleen, kaunotar aloittaa.

– Kun saavuin Kristianille, en sitten jaksanutkaan levittää lakanoitani sohvalle, vaan sanoin Kristianille, että levitä sinä ja menin nukkumaan hänen sänkyynsä.

– Kristian jäi sitten levittämään lakanoita ja söi jotkut roskaruoat siinä ja tuli sen jälkeen minun viereeni nukkumaan ja otti minut kainaloonsa, Lotta paljastaa.

Sen seurauksena Lotta tajusi, että hänen vierellään on alusta asti ollut Se oikea. Pari alkoi seurustella vuoden 2011 lokakuussa ja alttarille he astelivat viime vuonna 2016.

Meidän tarina nähdään MTV3-kanavalla maanantaisin klo 21.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme