Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Meidän tarina -ohjelma herättää Lotta ja Kristian Näkyvässä yllättäviä tunteita: "Vaikea mennä nukkumaan"

Lotta ja Kristian Näkyvä heittäytyivät tunteikkaaseen muodonmuutokseen Meidän tarina -ohjelmassa.

Mallikaunotar Lotta Näkyvä ja hänen aviomiehensä Kristian Näkyvä vanhennetaan maskeerauksella Meidän tarina -ohjelmassa ensin 60-vuotiaiksi ja tämän jälkeen 90-vuotiaiksi. Kokemus oli pariskunnalle hyvin voimakas ja pari myöntää, että kuvausten jälkeen kotiin jäi vielä paljon puhuttavaa. 

– Meillä riitti kyllä paljon ajatuksia ja keskusteltavaa. Piti päästä purkamaan asioita vielä toisen kanssa ennen kuin mentiin nukkumaan, Kristian kertoo.

– Olen samaa mieltä. Kävimme hieman ylikierroksilla ja kuvauspäivä kesti myöhään, joten oli vaikea mennä nukkumaan. Sinä yönä en paljoa nukkunut, kaunotar komppaa aviomiehensä puheita.

Päällimmäisenä avioparille jäi ohjelmasta iloinen, onnellinen ja rakkaudentäyteinen fiilis. Lotan mielestä oli vapauttavaa nähdä itsensä vanhempana. 

– Voisiko sanoa, että jäi helpottunut olo vanhenemisesta. Se oli sellainen kurkistus tulevaisuuteen ja oli myös hauska nähdä Kristian vanhempana, Lotta hehkuu.

Kun pari oli nähnyt toisensa kymmeniä vuosia vanhemman näköisinä, he päättivät yhden asian. Tällä hetkellä etäsuhteessa elävät rakastavaiset eivät aio enää ottaa stressiä välimatkastaan. Kristian asuu Ruotsissa ja pelaa siellä jääkiekkoa, kun taas Lotta ahertaa töidensä parissa Suomessa.

– Päävastuu näkemisellä ei ole Lotalla. Myös minä pystyn joustamaan aikatauluissa, Kristian vannoo.

Meidän tarina nähdään MTV3-kanavalla maanantaisin klo 21.  


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme