Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Metti Forssell uutuusohjelman rajusta muodonmuutoksesta: ”Yllätyin, kuinka voimakkaasti reagoinkaan”

Muotibloggaaja Metti Forssell ja tämän puoliso, jalkapalloilija Mikael Forssell, lähtivät aikamatkalle tulevaisuuteensa puhuttelevassa uutuusohjelmassa.

Meidän tarina on MTV3-kanavan uutuusohjelma, jossa tunnetut parit pääsevät kurkistamaan yhteiseen tulevaisuuteensa. Ammattilaisista koostuva maskeeraus- ja puvustustiimi tekee suomalaispareille kaksi muodonmuutosta, joissa heitä vanhennetaan asteittain.

Ensin pareille lisätään ikää 20-30 vuotta ja seuraavaksi yhteensä 60 vuotta. Muutosten välillä pari keskustelee yhteisestä tulevaisuudestaan juontaja Jenni Pääskysaaren johdolla. 

Sarjan ensimmäisessä jaksossa tänään maanantaina 28. elokuuta nähdään jalkapalloilija Mikael Forssell ja tämän puoliso Metti Forssell. Metti kirjoittaa ainutlaatuisesta kokemuksesta blogissaan.

Forssell kertoo, että pari joutui pohtimaan osallistumista tovin.

– Konsepti siitä, että vanhennetaan 60 vuotta eteenpäin ei kuulostanut järin houkuttelevalta, päinvastoin, hän kirjoittaa.

– Myöhemmin meille kuitenkin näytettiin traileri Hollannissa esitetystä samasta ohjelmasta, joka muutti epäilyksiämme ohjelman suhteen paljon parempaan suuntaan. Kyseessä olikin uudenlainen, erittäin mielenkiintoinen ja tunteita herättävä formaatti. Kiinnostus mukaan lähtemisestä kasvoi ja lopulta päätimme lähteä rohkeasti mukaan kurkistamaan leikkimielisesti tulevaisuuteemme, hän kuvailee.

Metti yllättyi siitä, miten voimakkaita tunteita puolison näkeminen vanhuksena herätti. Hän kuitenkin uskoo, että maskit veivät parin keskustelut aivan uusiin ulottuvuuksiin.

– Yllätyin kuinka voimakkaasti reagoinkaan toisen näkemiseen vanhennettuna. Vanhentuminenhan on maailman luonnollisin asia, mutta kun vanhentuu 60 vuotta yhden päivän aikana, onhan se tunteita herättävää, jollain tasolla pelottavaa ja vain yksinkertaisesti todella outoa, hän hämmästelee.

– Vaikka vanhennusmaskit tuntuivatkin aluksi pelottavilta, en usko, että olisimme kuitenkaan koskaan voineet päästä niin syvällisiin tunteisiin ja ajatuksiin tulevaisuudestamme ilman maskeerauksia. Kun visuaalisesti näkee miltä toinen saattaisi näyttää vuosikymmenien päästä, nostaa se ajatukset ja tunteet ihan uusille leveleille.

Pelottavista tunteista huolimatta Metti kertoo olevansa onnellinen siitä, että pari lähti mukaan hurjaan muodonmuutosleikkiin. Voit lukea kirjoituksen kokonaisuudessaan täältä

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme