Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Mika Kallio ja Inka Isotalo muistelevat lapsensa syntymää: "Siellä olivat kätilöt ihmeissään"

Meidän tarina -ohjelmassa vierailevat ratamoottoripyöräilijä Mika Kallio ja hänen puolisonsa Inka Isotalo muistelevat pilke silmäkulmassa yhteisen lapsensa syntymää.

Mika Kallio ja Inka Isotalo kertovat avoimesti Jenni Pääskysaaren luotsaamassa Meidän tarina -ohjelmassa siitä, kuinka heidän ensimmäisen yhteisen lapsensa synnytys käynnistyi muutamaa päivää suunniteltua aiemmin. Tämän vuoksi tuleva isä ei päässyt mukaan synnytykseen.

– Minun piti olla siellä mukana ja kaikki oltiin kaavailtu ja suunniteltu. Ajoin yhden kilpailun viime vuonna ja se tietysti osui juuri siihen kohtaan, että synnytys alkoi, Kallio muistelee.

– Lähdin lentokentälle keskiviikkona, kun kilpailu oli viikonloppuna. En tainnut edes koneeseen keretä nousemaan, kun soitettiin, että nyt on tilanne päällä ja täytyy lähteä, Kallio jatkaa.

Kahden lapsen isä on pahoillaan siitä, että hän ei pystynyt olemaan puolisonsa tukena tärkeällä hetkellä.

– Se meni siinä se kokemus, Kallio toteaa.

Isotalo ei kuitenkaan kanna kaunaa siitä, että Kallio ei ollut paikalla synnytyksessä, sillä pariskunta on elänyt yhteistä elämäänsä vuosikaudet Kallion työn ehdoilla. Sitä vastoin tuleva äiti seurasi miehensä kilpailua synnytyssairaalasta käsin.

– Katsoin vapaita harjoituksia, kun supisteli niin helkkaristi. Siellä olivat kätilöt ihmeissään, Isotalo toteaa.

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme