Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Ratamoottoripyöräilijä Mika Kallio puolisonsa moottoripyöräkortista: "En tule kyytiisi!"

Ratamoottoripyöräilijä Mika Kallio ja hänen puolisonsa Inka Isotalo puhuvat avoimesti elämästään Meidän tarina -ohjelmassa.

Mika Kallio ja Inka Isotalo pohtivat Meidän tarina -ohjelmassa maanantaina 16.10. tulevaisuuttaan. Ohjelmassa Kallio ja Isotalo maskeerataan ensin 60-vuotiaaksi ja sen jälkeen 85-vuotiaaksi. Pariskunta pohtii muun muassa sitä, että kuinka pitkään moottoripyöräharrastus säilyy osana heidän elämäänsä.

Kun pariskunta on maskeerattu 60-vuotiaaksi ja Isotalo näkee vanhennetut kasvonsa, hän toteaa uskovansa, että moottoripyöräily on vielä 25 vuoden päästä osa heidän elämäänsä. Isotalolla ei itsellään ole moottoripyörän ajamiseen oikeuttavaa ajokorttia, mutta hän pohtii, että ehkä sen hankkiminen voi tulla ajankohtaiseksi 25 vuoden päästä.

– Voi olla, että siinä vaiheessa uskallan hankkia jo omankin kortin, enkä pelkää ottavani itseäni hengiltä, Isotalo toteaa.

Kallio ei kuitenkaan ota lämpimästi vastaan Isotalon ajatuksia. Ammattikuski vakuuttaa, ettei aio ainakaan istua puolisonsa kyytiin.

– En tule sun kyytiisi! Se on selvä homma, Kallio nauraa.

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme