Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Mikael Forssell murtuu kyyneliin uutuusohjelmassa – Metti-vaimon sanat liikuttavat: ”Pitää koota pakka”

Mikael ja Metti Forssell osallistuvat hurjaan muodonmuutokseen Meidän tarina -ohjelmassa.

Meidän tarina on MTV3-kanavan uutuusohjelma, jossa tunnetut parit pääsevät aikamatkalle yhteiseen tulevaisuuteensa. Ammattilaisista koostuva maskeeraus- ja puvustustiimi tekee suomalaispareille kaksi muodonmuutosta, joissa heitä vanhennetaan asteittain.

Ensin pareille lisätään ikää 20-30 vuotta ja seuraavaksi yhteensä 60 vuotta. Samalla pari keskustelee yhteisestä tulevaisuudestaan juontaja Jenni Pääskysaaren johdolla. 

Sarjan ensimmäinen jakso nähdään maanantaina 28. elokuuta, jolloin muodonmuutokseen pääsevät jalkapalloilija Mikael Forssell ja tämän puoliso, muotibloggaaja Metti Forssell.

Ennen muodonmuutosta Forssellit pääsivät muistelemaan yhteistä matkaansa ja pohtimaan elämäänsä nyt. Pari kihlautui vuonna 2013 ja toukokuussa 2014 heistä tuli perhe, kun esikoistyttö Lilian syntyi. Naimisiin he menivät pian Lilianin syntymän jälkeen. Onni täydentyi elokuussa 2016, kun perheeseen syntyi Lucas-poika.


Metti hehkuttaa ohjelmassa avoimesti perheonneaan ja antaa parin arjelle arvosanaksi täyden kympin.

– Mikael on ihan mieletön isä. Hän on alusta asti ollut lasten elämässä mukana ihan yhtä paljon kuin minä. Ihan rehellisesti. Hän on mieletön tuki kaikessa, Metti suitsuttaa puolisoaan.

– Mietin tosi usein, että mitä olen tehnyt oikein, kun olen saanut tämän kaiken. Olen todella onnellinen.


Vaimon sanat iskevät Mikaeliin syvästi ja miehen on vaikea löytää sanoja kuvaamaan tunteitaan.

– Toi on kiva kuulla. Ja tiedän, että se pitää myös paikkaansa. Olen ihan yhtä lailla onnekas. En odottanut ihan tällaista reaktiota, Mikael nieleskelee.

– Pitää koota pakka, hän puuskahtaa itkua pidätellen.

Mikael ja Metti käyvät Meidän tarina -ohjelmassa läpi kaksi muodonmuutosta. Ensin ammattilaisista koostuva maskeeraus- ja puvustustiimi vanhentaa Mikaelin 65-vuotiaaksi ja Metin 55-vuotiaaksi. Myöhemmin pari näkee toisensa, kun Mikael on 95-vuotias ja Metti 85-vuotias.

Katso osa Mikaelin ja Metin haastattelusta videolta artikkelin yläosasta.

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme