Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Mikael Forssell ikäerosta nuoreen Metti-vaimoonsa: ”Olen luvannut, että pidän itsestäni huolta”

Mikael ja Metti Forssell pohtivat 10 vuoden ikäeroaan Meidän tarina -uutuusohjelmassa.

Meidän tarina on uutuusohjelma, jossa tunnetut suomalaisparit pääsevät aikamatkalle omaan tulevaisuuteensa. Parit maskeerataan niin, että ensin he näkevät itsensä ensin noin 20-30 vuotta nykyistä vanhempina ja lopulta noin 60 vuotta nykyistä iäkkäämpinä.

Maanantaina 28. elokuuta alkavan ohjelman ensimmäisessä jaksossa tavataan Mikael ja Metti Forssell. Mikael on ammatiltaan jalkapalloilija ja Metti luotsaa menestynyttä muotiblogia. Vuonna 2013 kihlautuneella parilla on kaksi lasta.

Forssellien aikamatkaan omat mausteensa tuo parin ikäero. Metti on 26-vuotias, kun taas Mikael on 36-vuotias. Metti myöntää pohtineensa ikäeron vaikutusta suhteen alussa.

– Kun tapasimme, mietin ikäeroa vähän. Sen jälkeen on selvinnyt, että meillä on samanlainen huumorintaju ja elämänarvot, että yhdessä on hyvä ja kivaa olla. Se on se tärkein asia, ei sitä enää sen jälkeen mieti, Metti selittää.

– Luulen, että olen itse tarpeeksi lapsellinen ja Metti tarpeeksi kypsä. Kohtaamme siinä puolessa välissä ja se on varmaan se syy, miksi olemme naimisissa. Huumorintaju on kuitenkin sama, huolimatta siitä, mikä ikäero on, Mikael säestää.


– Ikäeron vuoksi olen luvannut Metille, että pidän itsestäni huolta. Vaikka naama vanhenee, kroppa tulee olemaan kondiksessa, Mikael jatkaa. 

Mikael ja Metti käyvät Meidän tarina -ohjelmassa läpi kaksi muodonmuutosta. Ensin ammattilaisista koostuva maskeeraus- ja puvustustiimi vanhentaa Mikaelin 65-vuotiaaksi ja Metin 55-vuotiaaksi. Myöhemmin pari näkee toisensa, kun Mikael on 95-vuotias ja Metti 85-vuotias.

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme