Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Mikael Forssell osallistui hurjaan muodonmuutokseen uutuusohjelmassa: ”Aion näyttää jakson joskus lapsilleni”

Jalkapalloilija Mikael Forssell ja tämä puoliso, muotibloggaaja Metti Forssell, tekivät aikamatkan tulevaisuuteen Meidän tarina -ohjelmassa.

Meidän tarina -ohjelmassa kurkistetaan tunnettujen suomalaisparien tulevaisuuteen uskomattomien maskeerausten avulla. Parit pääsevät kahteen muodonmuutokseen, joissa heitä vanhennetaan asteittain. Ensin osallistujien ikää lisätään 20-30 vuodella ja sen jälkeen yhteensä jopa 60 vuodella.

Samalla parit keskustelevat yhteisestä matkastaan ja tulevaisuudestaan juontaja Jenni Pääskysaaren kanssa.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa nähtiin jalkapalloilija Mikael Forssellin, 36, ja bloggari Metti Forssellin, 26, aikamatka. Kahden lapsen vanhemmat vanhennettiin ensin noin 60-vuotiaiksi ja myöhemmin noin 90-vuotiaiksi. Tunteikas kokemus teki pariin voimakkaan vaikutuksen.

– Tämä oli meille todella suuri ja merkityksellinen kokemus, jota muistelemme varmasti vielä pitkään. Aion myös ehdottomasti näyttää jakson joskus lapsilleni, kunhan he ymmärtävät hieman enemmän, Mikael toteaa MTV.fin haastattelussa.

– Kun saimme tietää tästä konseptista, en olisi ikinä ajatellut, että tämä muuttuisi näin vakavaksi ja syvälliseksi. Aluksi otimme tämän jopa vähän huumorilla ja naureskelimme ajatukselle yhdessä. Kuvauksissa kävi kuitenkin ilmi hyvin nopeasti, että ulkoinen olemus on vain hyvin pieni osa tätä koko kokemusta. Suurin vaikutus tällä on ollut arvoihin ja elämänasenteeseen.

Kokemuksella on ollut vaikutus myös parin arkeen. Metti totesi jo jakson aikana, että tästedes pikkuasioista nalkuttaminen jää vähemmälle. Päätös on pitänyt.

– Kokemus todella laittoi arvoja tärkeysjärjestykseen ja opetti katsomaan isoa kuvaa. Elintapoihin kokemus ei niinkään vaikuttanut, sillä ne olivat meillä kunnossa jo ennen tätä. Totta kai se vahvisti sitä, että jo olevista terveellisistä elintavoista on pidettävä kiinni, Metti sanoo.

Metti yllättyi maskeerausten jälkeen siitä, että hänelle kovempi paikka oli puolison näkeminen vanhana.

– Yritin järkeillä maskeeraamisen aikana, miten tulen todennäköisesti reagoimaan. Jännitin enemmän sitä, miltä tulen itse näyttämään. Todellisuudessa Miklun näkeminen olikin minulle sitten paljon isompi juttu. Rektiot olivat voimakkaita, koska vanhentuminen tuli niin nopeasti. Yhtäkkiä katsoimme toisiamme 30 vuotta vanhempana. Miklu näytti silmissäni niin erinäköiseltä, Metti pohtii.

– Sitten, kun olimme jutelleet jonkin aikaa, rauhoituin ja kun Miklu alkoi puhua, ymmärsin, että kyseessä on ihan sama henkilö edelleen.

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme