Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Mikael Forssell rakastui Mettiin ensi silmäyksellä: ”Sanoin kavereilleni, että tuolla istuu vaimoni”

Mikael Forssell muistelee Meidän tarina -ohjelmassa hetkeä, kun hän näki vaimonsa Metti Forssellin ensimmäistä kertaa.

Meidän tarina on uutuussarja, jossa kurkistetaan tunnettujen suomalaisparien tulevaisuuteen. Parit maskeerataan vuosikymmeniä iäkkäämmiksi. Ensin vuosia lisätään noin 20-30 vuotta ja lopulta noin 60 vuotta. Samalla parit keskustelevat tulevaisuudestaan ja yhteisestä polustaan juontaja Jenni Pääskysaaren kanssa.

Sarjan ensimmäinen jakso nähdään maanantaina 28. elokuuta ja siinä hurjaan muodonmuutosleikkiin joutuvat jalkapalloilija Mikael Forssell ja tämän puoliso, bloggaaja Metti Forssell. Tulevaisuuteen tähyilyn lisäksi pari muistelee yhteistä matkaansa, jonka ovat jo kulkeneet. 

Forssellien salamarakkaus sai alkunsa kesäisessä Helsingissä, kun sekä Mikael että Metti olivat viettämässä iltaa ystäviensä kanssa. Mikael rakastui Mettiin ensisilmäyksellä. Kun hän näki Metin, hän sanoi ystävilleen, että tuolla on tuleva vaimoni ja tahdon mennä juttelemaan hänelle.

– Hän tuli luokseni ja ystäväporukalla juttelimme koko illan. Siitä se lähti, Metti hymyilee.

Suhde eteni nopeasti. Pari meni kihloihin syksyllä 2013 ja toukokuussa 2014 syntyi perheen esikoinen, Lilian-tytär. Häitä tanssittiin pari kuukautta myöhemmin. Perheonni täydentyi elokuussa 2016, kun kuopus Lucas syntyi.

Mikael ja Metti käyvät Meidän tarina -ohjelmassa läpi kaksi muodonmuutosta. Ensin ammattilaisista koostuva maskeeraus- ja puvustustiimi vanhentaa Mikaelin 65-vuotiaaksi ja Metin 55-vuotiaaksi. Myöhemmin pari näkee toisensa, kun Mikael on 95-vuotias ja Metti 85-vuotias.

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme