Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Mira Luoti järkyttyneenä veljensä kuolemasta: ”Se oli hyväksyttävä nopeasti”

Laulaja Mira Luoti ja hänen puolisonsa Mika Haapasalo pohdiskelevat elämäänsä ja suhdettaan Meidän tarina -ohjelmassa.

Laulaja Mira Luoti, 39, ja Happoradio-yhtyeen kitaristi Mika Haapasalo, 42, muistelevat yhteistä matkaansa uudessa Meidän tarina -sarjassa. Ohjelmassa kaksikko lähtee aikamatkalle tulevaisuuteensa, kun ammattilaisista koostuva maskeeraus- ja puvustustiimi tekee Miralle ja Mikalle kaksi muodonmuutosta. Ensimmäisen muodonmuutoksen jälkeen Mira ja Mika ovat noin 65-vuotiaita ja toisen jälkeen noin 90-vuotiaita.

Samalla pari pohtii ikääntymistä ja yhteistä matkaansa juontaja Jenni Pääskysaaren johdolla. Mira toteaa ohjelmassa, että hänelle vanhenemisessa tärkeintä on terveys. Muusikko on kohdannut perheessään viime vuosina paljon sairautta – ja myös kuolemaa.

"Se oli hyväksyttävä nopeasti"

Miran ja Mikan vuonna 2014 syntynyt kuopus Urho kärsi ensimmäiset vuotensa vaikeasta sydänsairaudesta ja perhe vietti pitkiä aikoja sairaalassa. Tammikuussa 2016 Mira menetti veljensä, kun tämä kuoli syöpään.

– Se oli hyväksyttävä nopeasti. Siinä ei muu auttanut, Mira toteaa veljensä kuolemasta.  

– Niitä tulee väistämättä varmaan. Ei se ole toivottavaa kenellekään. Olisi ihanaa, jos ihmiset lähtisivät vain sieltä vanhimmasta päästä.

Ohjelmassa Mira pohtii sitä, miten toivoisi perheensä reagoivan, jos samanlainen sairaus kohtaisi häntä itseään.

– Samalla tavalla kuin nyt olemme viettäneet sairaalassa aikaa. Olisimme siellä toinen toistemme tukena. 

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme