Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Neljä lasta synnyttänyt Riina-Maija Palander ei pelkää ikääntymistä: ”Olen edelleen samoissa farkuissa kuin 15-vuotiaana”

Riina-Maija Palander pohdiskelee ikääntymistä Meidän tarina -ohjelmassa.

Meidän tarina on ohjelma, jossa katsojat pääsevät kurkistamaan julkisuudesta tuttujen suomalaisparien tulevaisuuteen. Ohjelmassa ammattilaisista koostuva puvustus- ja maskeeraustiimi tekee pareille kaksi muodonmuutosta.

Ensimmäisessä muutoksessa pareja vanhennetaan noin 60-vuotiaiksi ja lopulta noin 90-vuotiaiksi. Samalla parit pohtivat tarinaansa yhdessä juontaja Jenni Pääskysaaren johdolla.

Maanantaina 9. lokakuuta nähtävässä jaksossa aikamatkalle lähtevät Kalle ja Riina-Maija Palander. Pari pohtii muun muassa iän tuomia fyysisiä muutoksia. Riina kertoo jaksossa, ettei vuosien vieriminen stressaa häntä.

– En ole hirveästi miettinyt ikääntymistä. Olen ollut sinänsä onnekas, etten ole kokenut muuttuneeni hirveästi teinivuosista. Vaikka olen synnyttänyt neljä lasta, joista yhdet olivat kaksoset, olen yhä samoissa farkuissa kuin 15-vuotiaana, Riina toteaa.

– Kroppani ei ole muuttunut yhtään, eikä mikään roiku missään. En koe ikääntyneeni, ainoastaan naamasta sen näkee. Naiset meidän suvussa ovat ikääntyneet hyvin, hän pohdiskelee.

Kalle sen sijaan myöntää, että ohjelmaan osallistuminen sai hänet havahtumaan siihen, että hänen elämästään saattaa olla jäljellä enää alle puolet.

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme