Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Noora Karma avoimena aavistuksestaan: "Minulla on sellainen fiilis, että elän satavuotiaaksi"

Puolisonsa kanssa Meidän tarina -ohjelmaan osallistuva mentalisti Noora Karma kertoo ohjelmassa avoimesti siitä, että hän uskoo elävänsä hyvin pitkään.

Meidän tarina -ohjelmassa mentalisti Noora Karma ja hänen juoksijapuolisonsa Jani Strömsholm käyvät läpi merkittävän, ulkoisen muodonmuutoksen, kun ammattilaiset maskeeraavat heidät jaksossa vuosikymmeniä vanhemmiksi. Ennen muodonmuutosta Karma kertoo avoimesti ajatuksista, joita hänellä on vanhenemisesta MTV3-kanavalla maanantaina 2.10. klo 21.

Haaveena pitkä ja hyvä elämä

Mentalisti kertoo haaveilevansa erityisen pitkästä elämästä. Hänellä on myös tunne siitä, että hän tulee näkemään elämässään vielä monta vuosikymmentä.

– En tiedä, pitääkö se paikkansa ja voiko tällaista sanoa, mutta minulla on sellainen fiilis, että elän satavuotiaaksi, Karma toteaa.

Vaikka ajatukset vanhenemisesta tuntuvat raskailta, mentalisti toivoo saavuttavansa korkean iän.

– Minusta olisi ihanaa elää satavuotiaaksi. Uskon myös, että geneettisesti se olisi ihan mahdollista, sillä meillä on ollut kaikki tosi vanhoja esimerkiksi äidin puolelta, mentalisti kertoo.

– Elämäntavat ja ravinto ja liikunta kaikki edesauttavat sitä – ja positiivinen mieli, Karma miettii.

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme