Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Noora Karma kertoo avoimesti uusperheensä arjesta: "Yleensä olen pyrkinyt puhumaan vain työasioistani"

Mentalisti Noora Karma ja kestävyysjuoksija Jani Strömsholm puhuivat avoimesti Meidän tarina -ohjelman kuvauksissa asioista, jotka olisivat muuten jääneet pimentoon.

Vastikään avioituneet mentalisti Noora Karma ja kestävyysjuoksija Jani Strömsholm osallistuivat Meidän tarina -ohjelmaan jännityksen saattelemana. Maanantaina 2.10. klo 21 MTV3-kanavalla nähtävässä jaksossa pariskunta maskeerataan ensin 65-vuotiaiksi ja tämän jälkeen 90-vuotiaiksi. Kokemus oli avioparille ainutlaatuinen ja herätti paljon tunteita.

– Puhuimme asioista, joista emme olisi ehkä ikinä muuten puhuneet, Karma paljastaa.

"Olen pyrkinyt puhumaan vain työasioistani"

Meidän tarina -ohjelmaan osallistuminen oli avioparille siinä mielessä suuri päätös, että Karma ei ole näyttäytynyt Strömsholmin kanssa juurikaan julkisuudessa. Karma myöntää, että he harkitsivat ohjelmaan lähtemistä reilun viikon, sillä henkilökohtaisten asioiden kertominen suurelle yleisölle mietitytti. 

– Yleensä olen pyrkinyt puhumaan vain työasioistani ja pitämään henkilökohtaiset asiat pois mediasta, Karma myöntää.

– Mieheni ei ole hirveästi ollut julkisuudessa, joten pohdimme, haluaako hän lähteä mukaan, Karma täydentää.

Vakaan harkinnan jälkeen taitelija ja urheilija päättivät kuitenkin tarttua tilaisuuteen, sillä konsepti vaikutti mielenkiintoiselta.

"Puhuin työasioiden sijaan perheestäni"

Karma kertoo, että ohjelmaan osallistuminen vastasi heti alkumetreiltä saakka hänen odotuksiaan, sillä paikalla olleet kamerat unohtuivat täysin. Pääskysaaren kanssa käydyt keskustelut tuntuivat luontevilta ja kuin huomaamatta Karma puhui avoimesti perhekuvioistaan. Karma puhui tunteikkaasti myös kahdesta lapsestaan, joiden isäpuolen roolin Strömsholm on ottanut erityisen lämpimästi vastaan.

– Minut yllätti se, että puhuin työasioiden sijaan perheestäni ja muista tärkeistä asioista. Työasiat unohtuivat täysin, Karma toteaa.

Myös Strömsholm oli tyytyväinen, että he lähtivät mukaan ohjelmaan. Hän on aikaisemmin halunnut pysytellä julkisuudesta kauempana, mutta Meidän tarina -vaikutti ohjelmana niin mielenkiintoiselta, ettei hän voinut olla tarttumatta tilaisuuteen.

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme