Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Noora Karma puolisonsa tapaamisesta: "Olisin voinut syödä hänet suihini saman tien"

Syksyllä avioituneet mentalisti Noora Karma ja kestävyysjuoksija Jani Strömsholm kertovat Meidän tarina -ohjelmassa MTV3-kanavalla maanantaina 2.10. klo 21 avoimesti ensitapaamisestaan.

Jenni Pääskysaaren luotsaamaan Meidän tarina -ohjelmaan saapuneet Noora Karma ja Jani Strömsholm vanhennetaan ohjelmaa varten maskeeraajien taitavissa käsissä ikäisiään merkittävästi vanhemmiksi. Prosessin aikana kolmikko käy keskustelua pariskunnan elämästä.

"Olimme sopineet lenkkipolulle treffit"

Vastikään avioitunut pari elää uusperheen arkea, johon kuuluu kaksi lasta Karman edellisestä avioliitosta. Pariskunnan rakkaustarina sai alkunsa molemmille rakkaan lajin, juoksun, parissa.

– Me tapasimme lenkkipolulla, Strömsholm kertoo.

– Olimme sopineet lenkkipolulle treffit. Tiesimme toisistamme, mutta tapasimme lenkkipolulla ja sitten tapasimme taas lenkkipolulla ja sitten tapasimme taas lenkkipolulla ja sitten edettiin lenkkipolulta seuraavalle asteelle, Karma tarkentaa.

Kaksikko paljasti myös, mihin ominaisuuksiin toisessa tuli kiinnitettyä ensimmäisenä huomiota.

– Varmaan kokonaisuuteen, mutta kyllähän ulkonäkö oli se, mihin kiinnittää ennen huomiota, Strömsholm myöntää.

Myös Karmalle oli hyvin selvää, että hän haluaisi tutustua sporttiseen mieheen paremmin.

– Tällä kertaa oli sellainen olo, että olisin voinut syödä hänet suihini saman tien. Kaikin puolin täydellinen, ihana ihminen, Karma kehuu puolisoaan.

Julkisuus varjosti suhteen alkuaikaa

Karma on ammattinsa vuoksi ollut paljon julkisuudessa. Kun mentalistin ja kestävyysjuoksijan polut kohtasivat, pohtivat he yhdessä sitä, kuinka julkisuuteen suhtaudutaan.

– Aluksi oli vähän outoa ja ehkä vähän ärsyttävääkin, ettei voinut ihan vapaasti tehdä, mitä halusi, kun ei halunnut, että se olisi joka lehdessä. Se oli sitten kuitenkin joka lehdessä, Strömsholm muistelee.

Alkuvaiheen huolista huolimatta pariskunta jatkoi tapailua ja suhde eteni. Karmalle suhde Strömsholmiin on siinäkin suhteessa ainutlaatuinen, että huippu-urheilijan kurinalainen elämä on tuonut hänen elämäänsä kaivattua vastapainoa.

– Aikaisemmissa suhteissa on ollut taiteilijoita ja muusikoita ja taivaanrannanmaalareita, niin kuin ehkä itsekin vähän olen. Nyt on tosi kiva, kun hän on ihan eri alalla ja se vastapainottaa meidän elämäämme tosi paljon, että hän voi olla se säntillinen urheilija ja minä voin olla se taiteilija vapaasti, Karma toteaa.

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme