Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

”Palander on tuolla rinteessä ihan sekaisin” – Kalle ja Riina-Maija muistelevat ensimmäistä tapaamistaan

Ex-alppitähti Kalle Palander ja tämän Riina-Maijapuoliso muistelevat rakkaustarinansa alkua Meidän tarina -ohjelmassa.

Meidän tarina on ohjelma, jossa julkisuudesta tutut parit lähtevät aikamatkalle omaan tulevaisuuteensa. Ammattilaisista koostuva maskeeraus- ja puvustustiimi tekee ohjelman vieraille kaksi muodonmuutosta. Ensimmäisessä muodonmuutoksessa pareja vanhennetaan noin 20–30 vuotta ja toisessa pareista tehdään noin 90-vuotiaita.

Samalla parit keskustelevat tarinastaan ja yhteisestä tulevaisuudestaan juontaja Jenni Pääskysaaren johdolla.

Maanantaina 9. lokakuuta nähtävässä jaksossa vierailevat entinen alppitähti Kalle Palander ja tämän puoliso  Riina-Maija. Kaksikko tapasi toisensa, kun Riina-Maija työskenteli toimistohommissa Rukalla. Kalle saapui Rukalle pitämään lastenleiriä, kun hän törmäsi toimistossa istuneeseen Riina-Maijaan.

– En pystynyt sanomaan mitään. Meni pasmat niin sekaisin, kun näin tuon, Kalle muistelee ohjelmassa nauraen.

Kalle kuuli jo hääkellojen kilkattavan mutta Riina-Maija jatkoi palavasta ihastumisesta tietämättömänä työpäiväänsä. Myöhemmin ihmiset kuitenkin kertoivat Riina-Maijalle, että alppitähti on iskenyt silmänsä häneen.

– Ihmiset tulivat sanomaan, että Palander on tuolla rinteessä ihan sekaisin. Ettei se saa mistään mitään otetta. Ihmettelin vaan, etten ole puhunut tämän kundin kanssa sanaakaan, hän vain tuijotti minua, Riina-Maija kuvailee.

Romanssi ei kuitenkaan saanut tuulta siipiensä alle vielä Rukalla, sillä seuraavan kerran kaksikko tapasi toisensa vasta vuoden kuluttua. Siitä tapaamisesta suhde etenikin jo vauhdilla, sillä 10 päivää myöhemmin pari asui avoliitossa.

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme