Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Puhuttelevat kuvat – tältä Mikael ja Metti Forssell näyttävät 90-vuotiaina

Jalkapalloilija Mikael Forssell ja bloggaaja Metti Forssell lähtivät aikamatkalle tulevaisuuteensa Meidän tarina -uutuusohjelmassa.

Meidän tarina on MTV3-kanavan uutuussarja, jossa kurkistetaan tunnettujen suomalaisparien tulevaisuuteen. Ammattilaiset maskeeraavat pareille vuosikymmeniä lisää ikää, ensin noin 20-30 vuotta ja lopulta yhteensä noin 60 vuotta. Samalla parit keskustelevat tulevaisuudestaan ja yhteisestä polustaan eri elämänvaiheissa juontaja Jenni Pääskysaaren johdolla.

Maanantaina 28. elokuuta nähtävässä jaksossa vieraana ovat jalkapalloilija Mikael Forssell, 36, ja tämän puoliso, muotibloggaaja Metti Forssell, 26. Mikael ja Metti tapasivat toisensa kesäterassilla ja rakastuivat ensisilmäyksellä. Vuonna 2014 häitään tanssineella parilla on kaksi pientä lasta.

​​​​​​​

Oman lisänsä Forssellien aikamatkaan tuo parin ikäero, sillä Metti on noin 10 vuotta nuorempi kuin Mikael. Ensimmäisen maskeerauksen jälkeen Mikael oli noin 65-vuotias ja Metti noin 55-vuotias. Tämän jälkeen pari näki toisensa niin, että Mikael oli 95-vuotias ja Metti noin 85-vuotias.

Forssellit totesivat jakson jälkeen, että kokemus oli varsin opettavainen ja avasi silmät. Vaikka Mikael on ammattiurheilija ja Metti työskentelee ulkonäköpainotteisella muotialalla, ulkoinen olemus jäi koetuissa tunteissa taka-alalle.

– Tämä antoi asioille perspektiiviä. Vahvistui, että mitkä asiat elämässä onkaan tärkeitä, Metti huokaa jakson lopulla.

– Tämä oli jollain tavalla terapiasessio, joka varmasti auttaa meitä eteenpäin elämissämme, Mikael säestää.

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme