Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Ratamoottoripyöräilijä Mika Kallio ja Inka Isotalo tapasivat erikoisissa merkeissä: "Ei tarvinnut pikkumustaa laittaa"

Ratamoottoripyöräilijä Mika Kallio ja hänen puolisonsa Inka Isotalo ovat mukana Meidän tarina -ohjelmassa, jossa heidät vanhennetaan ensin 60-vuotiaiksi ja tämän jälkeen 85-vuotiaiksi. 

Mika Kallio ja Inka Isotalo kertoivat Meidän tarina -ohjelmassa avoimesti siitä, kuinka heidän suhteensa sai alkunsa. Pariskunta tapasi ensimmäistä kertaa yhteisten tuttujen kautta Levillä.

– Tulit jostain moottorikelkkareissulta oman porukan kanssa ja satuin istuskelemaan yhteisten tuttujen mökin pöydässä, Kallio muistelee.

– Nainen parhaimmillaan: Pitkät kalsarit päällä ja ei meikkiä ja haisee bensalta ja umpihiessä. Sitten on kiva tavata oma puoliso siinä. Ei tarvinnut pikkumustaa laittaa, Isotalo nauraa.

Pariskunta muistelee ohjelmassa myös sitä, mihin nykyisessä puolisossa tuli kiinnitettyä ensimmäisenä huomiota. Keskustelusta selviää, ettei heidän parisuhteestaan ainakaan huumoria puutu.

– Ei ne ollut ne pitkät kalsarit todennäköisesti, Kallio naureskelee.

Isotalo muistaa ajatelleensa Kallion tavattuaan, että hän on sanavalmis mies, jolla on asenne kohdallaan.

– Ajattelin, että hänen kanssaan ei ole tylsää – ja oikeassa olin! Isotalo kertoo.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme