Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Satu Taiveaho huolissaan aviomiehensä terveydestä: ”Välillä mietin, kuinka pitkälle Antti siinä rinnalla pysyy”

Kansanedustaja Antti Kaikkonen ja hänen vaimonsa, entinen kansanedustaja Satu Taiveaho vierailevat Meidän tarina -ohjelmassa, jossa pariskunta vanhennetaan meikin avulla vuosikymmeniä vanhemman näköiseksi. Taidolla tehty muodonmuutos herättää pariskunnassa paljon tunteita.

Yli kymmenen vuotta yhdessä ollut pariskunta on aina puhunut ihailtavan lämpimästi parisuhteestaan. Oman rakkaan näkeminen vuosikymmeniä vanhempana sai Satu Taiveahon pohtimaan aviomiehensä Antti Kaikkosen elämäntapoja. Erityisen huolissaan Taiveaho on siitä, että Kaikkonen nukkuu hyvin vähän.

– Antin kroppa sopii hyvin politiikkaan, sillä hän pärjää vain parin tunnin yöunilla, eikä sitä huomaa mitenkään hänen käytöksestään, Taiveaho kertoo.

Myös Kaikkonen myöntää, että hän ei ole tottunut nukkumaan pitkiä yöunia. 

– Pärjään aika vähillä yöunilla: olen illan virkku, aamun virkku, Kaikkonen myöntää.

Kansanedustajan kiireinen elämäntapa aiheuttaa huolta

Taiveaho kokee, että vähäisen unimäärän lisäksi Kaikkosella olisi parannettavaa ruokavaliossaan. Erityisen huolissaan Taiveaho on aviomiehensä ruokarytmistä.

– Antilla on epäterveellinen ruokarytmi, eikä hänen syömänsä ruokakaan ole maailman terveellisintä. Iltatilaisuuksissa on myös usein vähän alkoholitarjoilua, joten eihän se missään nimessä terveellinen elämäntapa ole, Taiveaho harmittelee.

Taiveaho pelkää lähinnä sitä, miten elämäntavat kostautuvat vanhemmalla iällä. Meidän tarina -ohjelmassa Taiveaho ja Kaikkonen maskeerattiin ensin 65-vuotiaiksi ja tämän jälkeen 95-vuotiaiksi. 

– Voi olla niin, että keho antaa vähän rajumman merkin joskus vanhempana. Välillä mietin, kuinka pitkälle Antti siinä rinnalla pysyy, jos hän meinaa jatkaa tuollaista elämänmeininkiä. Hänen elämäntapansa kun ei ole kauhean terveellinen, entinen kansanedustaja jatkaa.

Kaikkonen tiedostaa, että kotiväki on välillä huolissaan hänen jaksamisestaan. Kansanedustaja on kuitenkin viime aikoina pyrkinyt tekemään ruokavalionsa suhteen terveellisempiä valintoja.

– Kaipa siinä on vähän huolta jaksamisestani usein aika kiireisen työn keskellä. Sanoisin kuitenkin, että ruokavalioni on nykyisin aika terveellinen, mutta epäsäännöllinen se varmasti työstä johtuen on, Kaikkonen kertoo.

– Kun ikää tulee lisää, on näihin asioihin syytä kiinnittää koko ajan enemmän huomiota, siinä Satu on oikeassa, Kaikkonen jatkaa.

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme