Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Satu Taiveahoa ja Antti Kaikkosta vanhennettiin vuosikymmeniä: ”Oli liikuttavaa nähdä toinen vanhana”

Kansanedustaja-aviopari Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen maskeerattiin kymmeniä vuosia vanhemmiksi Meidän tarina -ohjelmassa. Puolison kohtaaminen merkittävästi vanhemman näköisenä oli kummallekin vahva kokemus.

Entinen kansanedustaja Satu Taiveaho ja kansanedustaja Antti Kaikkonen vierailivat Meidän tarina -ohjelmassa selvittämässä, miltä he näyttävät 65- ja 95-vuotiaina. Taiveahon mukaan ohjelmaan osallistuminen on ollut ainutlaatuinen kokemus, josta jäi miellyttävä tunne.

– Oli liikuttavaa nähdä toinen vanhana ja ajatella, jos me vielä sen ikäisinä yhdessä olemme. Miten kaunis ja herkkä ajatus, Taiveaho pohtii.

Vuosikymmenet kasvoilla toivat tunteet pintaan

Kuvausten aikana Taiveaho ja Kaikkonen maskeerattiin ensin 65-vuotiaiksi. Taiveaholla ei herännyt voimakkaita tunteita ensimmäisestä muutoksesta, sillä hänen mielestään 65-vuotiaat ovat nykyään niin nuorekkaita, ettei hän edes huomannut suurta eroa 40-vuotiaaseen itseensä. Kaikkonen myöntää jännittäneensä jo ensimmäisen muodonmuutoksen näkemistä.

– No, olihan se erikoinen tunne. Ulkonäkö muuttuu meillä itse kullakin vuosien varrella, mutta tämä roolileikki konkretisoi sitä, Kaikkonen kertoo.

Pariskunnan tunteet nousivat vahvemmin pintaan, kun heidän kasvoilleen maskeerattiin vielä 30 vuotta lisää. Jälkimmäinen muutos oli Taiveahon mukaan todella raju ja herätti erilaisia tunteita. Myös Kaikkoselle kokemus oli vahva.

– Kyllähän tuo kuitenkin elämän rajallisuutta alleviivaa. Toki sitäkin laittoi pohtimaan, elänkö edes niin vanhaksi. Tilastojen valossa miehet kuolevat nuorempina, mutta toki poikkeuksiakin on. Kukapa näitä päiviään tietää, Kaikkonen huokaa.

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme