Mainos
Mainos
Meidän tarina
Lisätiedot

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi.

Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Julkkisparit eivät näe itseään eikä toisiaan muodonmuutoksen aikana. Miltä tuntuu nähdä itsensä ja rakkaimpansa vanhempana? Onko elämä kohdellut heitä hyvin? Ohjelmassa mukana olevat pariskunnat julkistetaan syksyllä 2017.

Meidän tarina

Uutuusohjelman kuvauksissa yllättävä käänne: Antti Kaikkonen kärsi lamauttavista vatsakivuista

MTV3-kanavan uutuusohjelmassa Meidän tarina vierailleet kansanedustaja Antti Kaikkonen ja entinen kansanedustaja Satu Taiveaho kohtasivat ohjelman kuvauksissa yllättäviä haasteita.

Antti Kaikkonen, 43, kärsi Meidän tarina -ohjelman kuvausten aikana yllättävistä, voimakkaista vatsakivuista. Itsekin ikävistä vatsakivuista päivän aikana kärsinut kansanedustajan vaimo Satu Taiveaho, 40, muistelee kauhulla kuvausten saamaa käännettä. 

– Antti makasi lopulta kippurassa lattialla ja maskit poistettiin Antilta niin, että hän makasi edelleen maassa, Taiveaho kertoo.

Taiveahon mukaan tilanne oli sen verran paha, ettei kansanedustaja kyennyt ajamaan autoaan kuvausten jälkeen.

– Minä ajoin sitten kotiin. En usko, että Antti olisi pystynyt ajamaan. Hän oli sen verran kivuliaassa tilassa, Taiveaho kertoo.

Kun pariskunta pääsi kuvauksista kotiin, kivut alkoivat hellittää. 

– Yksi mahdollisuus on, että päivän aikana tuli syötyä jotain selvästi laktoosipitoista. Itselläni harmikseni aika vahva laktoosi-intoleranssi, joka voi näyttäytyä juuri näin. Seuraavana aamuna olin kyllä jo täysin kunnossa. Vastaavaa ei ole sen koommin sattunut, Kaikkonen kertoo.

Meidän tarina maanantaisin kello 21 MTV3-kanavalla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme