Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Antti Törmänen

MM-95 joukkueen laitahyökkääjä Antti Törmänen ei jäänyt kiekkohistoriaan puheliaana johtajana tai taitoniekkana, vaan pelaajana, joka näytti esimerkkiä työnteolla ja iski tärkeitä maaleja.

Maailmanmestari Antti Törmänen aloitti lätkäuransa juniorina Kiekko-Espoon riveissä. Aikana ennen agentteja Törmänen soitti itse Jokereihin ja neuvotteli itselleen sopimuksen.

Hän pelasi joukkueen riveissä lopulta koko SM-liiga uransa ja voitti neljän Suomen mestaruutta. Maajoukkuepaidassa Törmänen saavutti maailmanmestaruuden lisäksi neljä olympiapronssia ja kaksi MM-hopeaa.

Hyökkääjä pelasi ammattilaisena myös NHL:ssä ja Ruotsissa. Peliuransa jälkeen Törmänen tähtäsi suuryrityksen toimitusjohtajaksi, mutta päätyikin jääkiekkovalmentajaksi. Edellisellä kaudella hän luotsasi HIFK:ta.Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme