Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Laura Lepistö

Euroopanmestari ja MM-mitalistiLaura Lepistö, 29, on kaikkien aikojen menestynein suomalainen taitoluistelija yksinluistelussa.

Laura Lepistö aloitti luistelun jo 4-vuotiaana. Jäälle häntä veti vauhdinhurma, eivät esiintymisasut tai prinsessaleikit.

Yleisölle esiintyminen on aina kiehtonut revyy-näyttämölläkin vieraillutta urheilijaa, sillä jo lapsena hän leikki mielellään euroviisuja ja uutisankkuria.

Kilpailuhenkinen ja kunnianhimoinen Lepistö työskentelee nykyään urheilumanageroinnin ja markkinoinnin parissa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme