Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Ringa Ropo

Ringa Ropo, 51, miltei kolmenkymmenen vuoden takaista pituushypyn suomenennätystä ei ole edelleenkään kukaan pystynyt rikkomaan.

Suomenennätysnainen Ringa Ropo ja kahdeksankertainen suomenmestari piti aluksi pituushyppyä vain sivulajinaan, korkeushypyn rinnalla.

Yhteensä Ropo saavutti uransa aikana liki kaksikymmentä SM-mitalia.

Osin dramaattistenkin elämänvaiheiden jälkeen Ropo on nyt mukana Urheiluliiton hallituksessa sekä eettisessä valiokunnassa ja valmentaa kahta lastaan.


 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme