Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Sami Jauhojärvi

Hiihdon parisprintin olympiavoittaja ja MM-mitalisti Sami Jauhojärvi, 36, muistetaan Suomen hiihtomaajoukkueessa luotettavana viestimiehenä ja joukkueen henkisenä johtajana.

Sami Jauhojärvi, lempinimeltään Musti oli parhaimmillaan perinteisellä tyylillä ja joukkuehiihtäjänä. Keväällä kilpauransa päättänyt rovaniemeläinen ei koskaan kilpaillut missä tahansa kalsareissa, sillä hän uskoi suksen luistavan ainoastaan hyvän tuurin alushousuissa.


 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme