Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

20 kiloa laihduttanut Ringa Ropo osallistuu uutuusohjelmaan: "Kaksi vuotta sitten en olisi voinut kuvitella lähteväni mukaan"

Entinen huippu-urheilija Ringa Ropo lähtee innolla mukaan MTV3:n uuteen Mestareiden mestari -ohjelmaan. Ropo on pudottanut kahdessa vuodessa yli 20 kiloa.

Entinen pituushyppääjä Ringa Ropo, 51, lähtee innolla mukaan MTV3:n Mestareiden mestari -ohjelmaan, jossa entiset huippu-urheilijat kilpailevat toisiaan vastaan. Ropo kertoo treenanneensa kesän aikana hieman tavallista enemmän, mutta ryppyotsaisesti hän ei tulevaan koitokseen suhtaudu.

– Voi kun minä en ajattele sitä ollenkaan kilpailuna, Ropo nauraa.

– Lähtökohtani on erilainen kuin monella muulla kilpailussa, ensinnäkin olen heistä useimpia 10-20 vuotta vanhempi. Osa heistä on vasta viime vuonna lopettanut aktiiviuransa eli he ovat maailman parhaita urheilijoita, eli on päivänselvää, että lähtötaso on erilainen.

Ringa Ropon aktiivisimmat urheilu- ja kilpailuvuodet olivat 1980- ja 1990-luvuilla. Hän pitää yhä hallussaan naisten pituushypyn Suomen ennätystä. 685 senttimetrin ennätyshyppy on vuodelta 1990.

– Aktiiviuran jälkeen en ole tehnyt enää mitään asiaa sellaisella intohimolla, mitä silloin tein. Minusta ei ole hampaat irvessä kilpailemaan. Toki voin joissakin tilanteissa ollakin fyysisesti paremmalla tasolla kuin jotkut sinne tulevista.

Ropo on laihduttanut kahden vuoden aikana yli 20 kiloa. Hän sanoo painonpudotuksen edesauttaneen osaltaan sitä, että hän suostui lähtemään mukaan Mestareiden mestari -ohjelmaan.

– Kaksi vuotta sitten en olisi voinut kuvitellakaan lähteväni mukaan. Menneinä vuosina en harrastanut paljon liikuntaa, mutta nyt rakkaus liikuntaan on taas löytynyt.

Vaikka Ropo suhtautuu kisaan rennosti, ei hän aio kuitenkaan heittää lekkeriksi.

– Ei ne helpolla minusta pääse. Olen nopea syttymään, ja kilpailu sitten lopulta näyttää miten käy.  

Mestareiden mestari 8.10 MTV3-kanavalla klo 21.00 alkaen

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme