Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Eero Ettala joutui sairaalaan kesken kuvausten: "Polvesta poistettiin kaikki mätä pois"

Mestareiden mestari -ohjelman juontanana toimiva Eero Ettala joutui kuvausten aikana sairaalaan polvensa takia.

Mestareiden mestari -ohjelmassa kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä, kuka on Mestareiden mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, sinnikkyyttä, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä.

Ohjelmassa juontajana toimiva lumilautailija Eero Ettala joutui kuvausten välipäivänä lääkäriin polvensa takia. Ettala oli ollut leikkauksessa vain muutama viikko ennen kuvausten alkua, ja Etelä-Afrikan maisemissa leikattu polvi tulehtui.  

– Vietin sen yhden päivän sitten lääkärissä sen takia, että jalka piti saada nopeasti kuntoon. Siellä sitten poistettiin kaikki mätä polvesta pois, ja sain antibiootit ja rasvat siihen päälle. 

Ettala kertoo, että oma terveys edellä oli mentävä, vaikka vapaapäivän kiireisten kuvausten välissä olisikin mieluusti käyttänyt rentoutumiseen. Kipeä polvi toi kuvauksiin ekstrahaasteita siten, ettei Ettala pystynyt seisomaan kovinkaan pitkiä aikoja ja lisäksi polvessa ollutta haavaa oli hoidettava aktiivisesti.  

Kuvauksia ennen tehty leikkaus oli Ettalan polvelle seitsemäs. Toistaiseksi polvi on kunnossa, mutta Ettalan mukaan hänen on vielä vierailtava lääkärissä keskustelemassa siitä, meneekö hän vielä leikkaukseen ennen lumilautailukauden alkua. 

Mestareiden mestari alkaa sunnuntaina MTV3-kanavalla klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme