Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Hanna-Maria Seppälä nousi urheilun huipulle teini-ikäisenä: "Minusta tuli sulkeutuneempi"

Hanna-Maria Seppälä muistelee Mestareiden mestari -ohjelmassa kilpauintiuransa alkuaikoja.

Mestareiden mestari -ohjelmassa kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä, kuka on Mestareiden mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, sinnikkyyttä, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä.

Ohjelman neljännessä jaksossa syvennytään entisen huippu-uimarin Hanna-Maria Seppälän uraan. Seppälä kertoo jaksossa päässeensä maajoukkueeseen jo kolmetoistavuotiaana. Ensimmäisiin olympialaisiinsa hän osallistui 15-vuotiaana, kun hän oli juuri aloittanut koulunkäynnin Helsingin Mäkelänrinteen lukiossa. 

– Olin tietenkin reissun nuorin, olin just alottanut lukion. Olinkohan ollut kaksi päivää koulun penkillä, kun me lähdettiin Sydneyyn. 

18-vuotiaana Seppälä voitti maailmanmestaruuden 100 metrin vapaauinnissa. Nainen kertoo, että voiton jälkeen hänen elämänsä muuttui radikaalisti. Yhtäkkiä ihmiset tunnistivat hänet kadulla ja hänen tekemisiään sekä tyyliään seurattiin. 

– Silloin nuorena, kun siihen ei ollut valmistautunut mitenkään, niin sitähän ei osannut käsitellä ja muistan, että minusta tuli vähän sulkeutuneempi. 

Mestareiden mestari sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme