Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Hanna-Maria Seppälä kertoo suhteestaan 23 vuotta vanhempaan kihlattuunsa: "Pidän mieheni nuorekkaana!"

Hanna-Maria Seppälä ei anna ikäeron haitata parisuhdettaan. Seppälä aikoo pitää miehensä nuorekkaana.

Entinen huippu-uimari Hanna-Maria Seppälä, 32, ei anna ikäeron vaikuttaa hänen suhteeseensa liikemies Anssi Hintsan, 55, kanssa. Hänen mukaansa ikäero saattaa monesti vaikuttaa suhteessa erilaisiin asioihin, mutta hän ei ole puolisonsa kanssa tehnyt asiasta ongelmaa.

– Niinkuin sanotaan, ikähän on vain numeroita. Omasta mielestäni pidän mieheni nuorekkaana! Seppälä sanoo.

Seppälä ja Hintsa menivät kihloihin viime kesänä, mutta vielä ole tietoa siitä, milloin pariskunnan häitä päästään tanssimaan. Seppälän mukaan kihlaparilla ei ole asian kanssa kiire, eikä häistä ole vielä tarkemmin puhuttu.

Seppälä osallistuu tänä syksynä MTV:llä esitettävään Mestareiden mestari -ohjelmaan. Ohjelmassa Seppälä kilpailee erilaisissa haasteissa seitsemää muuta entistä huippu-urheilijaa vastaan. Kuvaukset alkavat kuukauden päästä Etelä-Afrikassa. Seppälän mukaan kannustus kotona on kova.

– Kotona sanottiin, että lähde nyt ihmeessä mukaan ja tee siitä ikimuistoinen kokemus, jonka muistat koko loppuelämän ajan.

Entinen huippu-uimari kertoo, että hän pitää mielellään yhteyttä rakkaaseensa puhelimitse tulevan reissun aikana useita kertoja päivässä. 

Mestareiden mestari starttaa lokakuussa MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme