Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Hanna-Maria Seppälä sääntörikkomuksestaan: "Tuntuu pahalta, kun voitto viedään pois"

Hanna-Maria Seppälä avaa tuntemuksiaan Mestareiden mestari -ohjelmassa sattuneesta sääntörikkomuksesta.

Mestareiden mestari -ohjelmaan osallistunut entinen uinnin maailmanmestari Hanna-Maria Seppälä syyllistyi ohjelman toisessa jaksossa sääntörikkomukseen. Seppälä teki tehtävän aikana tikulla muistiinpanoja käteensä, mikä oli kielletty ohjelman säännöissä. 

Seppälä kertoo MTV:n haastattelussa, että sääntörikkomus oli puhdas vahinko. Entinen kilpauimari ei ollut tajunnut lukea sääntöä kirjasta, eikä asiaa kielletty erikseen ennen kisaa. 

– Sen jälkeen luin kyllä huolella kaikki ohjeet ja säännöt läpi.

Kyseisessä kilpailussa Seppälä kertoo yrittäneensä olla erityisen ovela, mutta lopuissa kilpailuissa hän varmisti tekevänsä kaiken varmasti ohjekirjan mukaan.   

Vaikka ura huippu-urheilijana on ohi, Seppälän kilpailuhenki ei ole kadonnut mihinkään. Siksi Seppälästä tuntuikin erityisen kurjalta, kun sääntörikkomuksen vuoksi hänet diskattiin ja ensimmäinen voitto ohjelmassa meni sivu suun. 

– Tuntuu aina pahalta, kun voitto viedään pois. 

Seppälä ei itse yllättynyt voimakkaasta reaktiostaan asiaa kohtaan, sillä hän kertoo elävänsä muutenkin todella paljon tunteella. Hän kertoo myös, että kanssakilpailijat lohduttivat jälkikäteen hylätyn tuloksen saanutta urheilijaa.

– Muut sanoivat, että vitsi jos olisi itse tajunnut, niin olisi tehnyt varmaan ihan samalla tavalla kuin minä.

Mestareiden mestari MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme