Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Lappilaisella Teemu Tainiolla on yksi vastus ylitse muiden: "Pitäähän se Lapin herruus viedä kotiin"

Mestareiden mestari -ohjelmaan osallistuvalla ex-jalkapalloilija Teemu Tainiolla on selkeä tavoite. Hän aikoo voittaa. 

Torniolainen jalkapallolegenda ja nykyinen valmentaja Teemu Tainio, 37, lähtee mukaan Mestareiden mestari -ohjelmaan voitonkiilto silmissään. Hän tietää, että edessä on kovia vastustajia, eikä kaikkia voi välttämättä voittaa. Yksi on kuitenkin päihitettävä.

– Musti (Sami Jauhojärvi) on myös lappilainen, joten pitäähän se Lapin herruus viedä kotiin! Itsevarma Tainio päättää. 

Ohjelmassa on mukana lappilaisten lisäksi seitsemän muuta huippu-urheilijaa, joista mittelöintiä juontaa lumilautailija Eero Ettala. Matseissa puolestaan kisaavat Ringa Ropo, 51, Marko Yli-Hannuksela, 43, Hanna-Maria Seppälä, 32, Mikaela Ingberg, 43 ja Antti Törmänen, 46 ja Laura Lepistö, 29.

– Veikkaan, että kaikilla on sama tavoite. Voitto tietenkin! Mikään muu ei kelpaa, Tainio vakuuttaa.

Voittaakseen Tainion tulee erottua joukosta vahvuuksillaan. Tornion terrierinä tunnettu Tainio uskoo, että jalkapallosta periytyneistä koordinaatio- ja ketteryystaidoista on hyötyä. 

– Kenelläkään muulla ei voi myöskään olla niin kovaa voitontahtoa kuin minulla! urheilija täydentää.

Vahvuutensa tunteva futari tiedostaa myös omat heikkoutensa. Kun ammattilaiselta kysytään hänen heikkouksia ja pelkojaan, Tainio hymyilee. Hän myöntää, että uiminen eikä varsinkaan sukeltaminen ole täysin hallussa.

– En pelkää vettä, eikä minulla ole siihen liittyvää fobiaa, mutta en halua mihinkään kilometrin syvyyteen sukeltaa, urheilija paljastaa.

– Minun täytyy varmaan lähteä vielä kuukaudeksi uimahalliin harjoittelemaan, jotta sekin menee, Tainio täydentää. 

Jalkapalloilija tuntee entuudestaan kilpailijoista Törmäsen ja Ingbergin. Hän odottaa mielenkiinnolla sitä, että pääsee tutustumaan muihinkin urheilijoista.

Kanssakilpailijoiden lisäksi eksoottiset eläimet kiinnostavat, kunhan niitä saa tähystellä tarpeeksi kaukaa.

– Eksoottisia eläimiä on aina kiva nähdä, mutta en toivo, että leijona kävelee kadulla vastaan, jalkapalloilija heittää.

Juttua muokattu 14.8.2017 klo 8.57. Sana lappalainen korjattu lappilaiseksi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme