Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Laura Lepistö ja Sami Jauhojärvi kohtaavat todellisessa tahtojen taistelussa – "Perkele ei tätä enää voi luovuttaa"

Laura Lepistö ja Sami Jauhojärvi ottavat toisistaan mittaa Mestareiden mestari -ohjelman voimaa ja mielenhallintaa vaativassa tehtävässä.

Mestareiden mestari -ohjelman kuudennen jakson teemana on kunto. Jaksossa kilpailijat joutuvat suorittamaan tehtävän, jossa heidän on kannateltava mahdollisimman pitkään päänsä yläpuolella vedellä täytettyä astiaa. Tehtävää suorittaa kerrallaan neljä urheilijaa.

Entinen taitoluistelija Laura Lepistö ja ex-maastohiihtäjä Sami Jauhojärvi päätyvät kilpailemaan vastakkain, kun muut heidän ryhmänsä jäsenet ovat pudonneet ulos kilpailusta. 

Lepistö ja Jauhojärvi eivät näytä pienintäkään merkkiä siitä, että kumpikaan aikoisi luovuttaa. Sen sijaan kaksi entistä huippu-urheilijaa alkaa psyykata toisiaan. 

– Sitten Laura kun löysäät niin miekin löysään, Jauhojärvi heittää. 

Lepistö vastaa kommenttiin toteamalla, että Jauhojärvi löysää otettaan ensimmäisenä.

– Perkele ei tätä enää voi luovuttaa, Lepistö toteaa.

Tiukan kamppailun jälkeen Jauhojärvi putoaa pelistä, kun aikaa on kulunut lähes 12 minuuttia. Lepistö ihmettelee jaksamistaan juontaja Eero Ettalalle.

– Haluatko selittää järjellä miten mä olen tässä vielä?

Mestareiden mestari sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme