Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Lumilautailija Eero Ettala nähdään jälleen juontajana – lähtee Etelä-Afrikkaan ex-huippu-urheilijoiden kanssa

Lumilautailija Eero Ettala juontaa MTV:n loppusyksyn uuden Mestareiden mestari -kauden.

Loppusyksystä televisiossa nähdään kahdeksan entisen huippu-urheilijan välistä tiukkaa kisailua, kun Mestareiden mestari starttaa MTV:llä.

Lumilautailija Eero Ettala, 32, astuu ohjelmassa juontajan saappaisiin ja matkustaa kilpailijoiden kanssa Etelä-Afrikan paahtavan auringon alle.

Viime syksynä Ota rahat ja juokse -ohjelmassa juontajan debyyttinsä tehnyt Ettala on innoissaan tulevasta projektista. Hän odottaa erityisesti kilpailusuorituksien seuraamista paikan päällä sellaisilta urheilijoilta, joiden uraa Ettala on seurannut itse.

– Nuorena katsoimme paljon perheen kesken yleisurheilua, niin erityisesti Mikaela Ingberg on jäänyt sieltä mieleen hyvin. Hanna-Maria Seppälä taas oli kanssani samaan aikaan Mäkelänrinteen koulussa, niin hänen uraansa on tullut seurattua senkin puolesta, Ettala kertoo.

Ettala on mielissään uudesta mahdollisuudesta juontaa kisailuohjelmaa, mutta tunnustaa jännittävänsä uutta työtä edelleen.

– Tykkään tästä hommasta tosi paljon, mutta on nämä silti minulle edelleen hieman vaikeita ja stressaavia juttuja verrattuna siihen, että olen viisitoista vuotta laskenut ammatikseni lumilaudalla. Lautailu on pitkään jo luonnistunut itsekseen, ilman sen kummempaa ajattelua. Tätä juontamista sen sijaan pitää vielä aika paljon jumpata.

Kuvauksissa Ettala haluaa olla mahdollisimman hyvin valmistautunut ja suoriutua aina parhaalla mahdollisella tavalla. Lumilautailijaa itseäänkin kiinnostaisi mahdollisesti lähteä kilpailemaan vastaavaan formaattiin, mutta sen olisi tapahduttava seitsemän kertaa leikatun polven ehdoilla.

Mestareiden mestari 8.10 MTV3-kanavalla klo 21.00 alkaen

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme