Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Marko Yli-Hannuksela puhuu koskettavasti keskosina syntyneistä kaksosistaan: "He selvisivät ihan nippa nappa"

Marko Yli-Hannuksela kertoo Mestareiden mestari -ohjelmassa kaksostensa vaikeasta syntymästä.

Mestareiden mestari -kilpailun loppu häämöttää ja kilpailijat taistelevat yhdestä jäljellä olevasta finaalipaikasta. Ohjelman yhdeksännessä jaksossa kerrataan myös painija Marko Yli-Hannukselan huippu-uraa. 

Yli-Hannukselan uran aikana draamalta ja vastoinkäymisiltä ei ole vältytty. Mies kertoo kuinka vuonna 2000 hänen vaimonsa Gita odotti kaksosia, jotka syntyivät yllättäen, todella paljon ennen laskettua aikaa. Yli-Hannuksela valmistautui tällöin samana vuonna pidettyihin Sydneyn olympialaisiin.

– Satuin silloin olemaan kotona, että sain siinä soitettua vaimolle ambulanssin, ne tuli sen verran kovalla ryminällä nämä meidän kaksoset maailmaan. Rajusti keskosina tulivat ja nippa nappa siitä selvisivät. 

Kun Yli-Hannukselat pääsivät sairaalaan, meni vain muutama minuutti, kun kaksoset olivat syntyneet. Saga-tyttö voi syntymänsä jälkeen paremmin, mutta Vilho-poika oli lähellä kuolemaa. 

– Heidän starttihetkensä oli vaikea, mutta se myös teki tästä olympiaprojektista kohtuuttoman raskaan.  

Vuosi oli Yli-Hannukselalle erittäin rankka. Sydneyn olympialaisista tuli kuitenkin kaikesta huolimatta pronssia. 

– Se on ehkä henkisesti kovin suoritus, mitä mä olen urallani joutunut tekemään.

Mestareiden mestari sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme