Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Mestareiden mestari -finaali koittaa tänään – kuka kolmesta kovasta urheilijasta voittaa kilpailun?

Mestareiden mestari -ohjelman finaalissa kolme kovaa entistä huippu-urheilijaa ottaa toisistaan mittaa. 

Mestareiden mestari -ohjelman finaali on käsillä ja kolme kovaa urheilijaa ottaa toisistaan mittaa selvittääkseen, kuka todella on kaikista kovin. Finaalissa toisiaan vastaan kilpailevat maastohiihtäjä Sami Jauhojärvi, uimari Hanna-Maria Seppälä sekä jääkiekkoilija Antti Törmänen.

Jauhojärvi on dominoinut useaa ohjelman kilpailuista, ja hänellä on melkoinen mitalisaldo: kolme kultaa, kolme hopeaa sekä yksi pronssi. 

Seppälä ja Törmänen ovat myös olleet tasaisen vahvoja suorittajia, jotka eivät Jauhojärven menestykselle kalpene. Kummallekin mitaleita on kertynyt sama määrä: kaksi kultaa, kaksi hopeaa ja yksi pronssi.

Kuka yltää kaikista kovimpaan suoritukseen ja nousee Mestareiden mestariksi?

Mestareiden mestari -ohjelman finaali MTV3-kanavalla sunnuntaina 10. joulukuuta klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme