Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Mestareiden mestari -finaalissa haastava tehtävä – "Tullaanko huomenna hakemaan teidät tästä?"

Mestareiden mestari -ohjelman finaalissa kivitornin rakentaminen tuottaa kilpailijoille kovia vaikeuksia. 

Mestareiden mestari -ohjelman finaali on käsillä ja kolme kovaa urheilijaa ottaa toisistaan mittaa selvittääkseen, kuka todella on kaikista kovin. Finaalissa toisiaan vastaan kilpailevat maastohiihtäjä Sami Jauhojärvi, uimari Hanna-Maria Seppälä sekä jääkiekkoilija Antti Törmänen.

Finaalipäivän kilpailu on erittäin monipuolinen ja fyysisesti sekä psyykkisesti haastava. Erityisen vaikeaksi tehtäväksi osoittautuu haaste, jossa kilpailijoiden on koottava kivistä vähintään 1,2 metrin korkuinen torni. 

Juontaja Eero Ettala kuittailee kilpailijoille, että pitäisikö heidät tulla noutamaan tehtävää suorittamasta joskus myöhemmin. 

– Tullaanko huomenna hakemaan teidät tästä?

– Katsotaan viikon päästä, Sami Jauhojärvi vastaa. 

Katso yllä olevalta videolta, kuinka kilpailijat kamppailevat vaikean haasteen parissa!

Mestareiden mestari -ohjelman finaali MTV3-kanavalla sunnuntaina 10. joulukuuta klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme