Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Mikaela Ingberg herkistyy kertoessaan uransa päättäneestä loukkaantumisesta: "Oli selvää, ettei sillä kädellä enää heitetä"

Mikaela Ingberg kertoo tunteikkaansa Mestareiden mestari -ohjelmassa loukkaantumisesta, joka päätti hänen keihäänheittouransa.

Mestareiden mestari -ohjelman kuudennessa jaksossa keskitytään entisen keihäänheittäjän Mikaela Ingbergin uraan. Jaksossa Ingberg muistelee muun muassa yllättävää loukkaantumista, joka päätti hänen uransa vuonna 2010. 

Ingbergin oli tarkoitus lopettaa uransa kesän 2010 Barcelonan EM-kilpailuissa. Hän kertoo katsoneensa etukäteen kalenterista, että naisten keihäänheiton finaali heitettäisiin hänen syntymäpäivänään. 

– Ajattelin, että mikä sen parempaa, siihen lopetan arvokisaurani.

Harjoitusvuosi meni hänen mukaansa hyvin. Kaikki kääntyi kuitenkin päälaelleen yllättäen eräissä kuntosalitreeneissä, kun Ingberg loukkasi olkapäänsä tehdessään penkkipunnerrusta. 

– Lähdin laskemaan tankoa ja yhtäkkiä kuului sellainen ääni, että joku ottaisi paksun kankaan ja repäisisi sen kahtia. 

Ingberg kävi kuvauttamassa kättään Helsingissä ja kertoo hoitajan todenneen, ettei olkapään lihas ollut enää edes kiinni. 

– Se oli se viimeinen hetki, kun tiesi että se oli siinä. Ei sillä kädellä enää heitetä, Ingberg kertoo pidätellen kyyneleitä. 

Mestareiden mestari sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 21!


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme