Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Mikaela Ingberg kertoo, miksi kieltäytyi vaativasta tehtävästä: "Olisin saanut paniikkikohtauksen"

Mikaela Ingberg kertoo MTV:lle, miksi hän kieltäytyi haastavasta tehtävästä sunnuntaina 22.10. nähtävässä Mestareiden mestari -jaksossa. 

Mestareiden mestari -ohjelmaan osallistunut entinen keihäänheittäjä Mikaela Ingberg kieltäytyi osallistumasta tehtävään ohjelman kolmannessa jaksossa. Kilpailijoiden tehtävänä oli seistä neljä metriä korkean sillan reunalla, ottaa itse aikaa ja hypätä alla virtaavaan jokeen. 

Ingberg kertoo MTV:n haastattelussa, ettei hänellä olisi ollut mitään mahdollisuutta suorittaa tehtävää. Kilpailijat saivat tietää tehtävästä edellisenä iltana, joka vei Ingbergiltä yöunet. 

– En saanut edes edellisenä yönä nukuttua, kun mietin vaan sitä tehtävää. Tiedän, että minulla olisi tullut paniikkikohtaus tai jotain vastaavaa siinä, niin sitten oli vaan järkevämpää jättää väliin. Se oli ihan liikaa.

Kanssakilpailijat koittivat tsempata Ingbergiä suorittamaan tehtävän, mutta hän kertoo tienneensä, ettei missään nimessä pysty tekemään sitä. Jo pelkästään sillan reunalla seisominen olisi ollut hänelle tiukka paikka. Erityisen pelottavalta tuntui korkealta tuntemattomaan veteen hyppääminen ja joutuminen monta metriä pinnan alle. 

Mestareiden mestari sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme