Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Mikaela Ingberg kieltäytyy tehtävästä Mestareiden mestari -ohjelmassa: "Ei mitään saumaa"

Mikaela Ingberg kieltäytyy suorittamasta tehtävää Mestareiden mestari -ohjelmassa kammonsa takia. 

Mestareiden mestari -ohjelmassa kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä, kuka on Mestareiden mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, sinnikkyyttä, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä.

Ohjelman kolmannessa jaksossa entinen keihäänheittäjä Mikaela Ingberg kieltäytyy suorittamasta tehtävää, jossa kilpailijoiden täytyy seisoa yli neljä metriä korkean sillan reunalla ja hypätä tietyn ajan kuluttua alla virtaavaan jokeen. 

– Ihan hirveää. Sekä korkeanpaikan kammo ja joutuu vielä noin syvälle veden alle. Vielä tommoinen vesi mistä ei näe mitään, niin ei mitään saumaa, Ingberg kertoo ohjelmassa ja toteaa, ettei missään nimessä aio hypätä. 

Mestareiden mestari MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme