Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Mikaela Ingberg mukaan Mestareiden mestari -kisaan: "Onkohan minulla enää mitään liikunnallisia vahvuuksia?"

Keihäänheittouransa kymmenen vuotta sitten lopettanut Mikaela Ingberg ei odota itseltään huippusuorituksia Maikkarin uudessa Mestareiden mestari -kilpailussa.

Entinen keihäänheittäjä Mikaela Ingberg, 43, kertoo liikunnan jääneen hänen arjessaan vähemmälle viime vuosina.

Ingberg työskentelee nykyään Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön asiantuntijana ja kiireinen työ on vienyt aikaa urheilulta. Hän ei odota itseltään kovia suorituksia MTV:n Mestareiden mestari -kilpailuohjelmassa, johon hän osallistuu tänä syksynä.

– En tiedä, onko minulla jäljellä juuri mitään liikunnallisia vahvuuksia, Ingberg pohtii. 

Hän asettuu kilpailussa seitsemää muuta entistä huippu-urheilijaa vastaan, ja mukana ovat muun muassa Sami Jauhojärvi, Antti Törmänen ja Hanna-Maria Seppälä. Ex-keihäänheittäjän mukaan kaikki mukana olevat kilpailijat ovat hänen pahimpia kilpailijoitaan.

– Minulla on jo melkein kymmenen vuotta huippu-urheilijauran lopettamisesta ja kisassa on mukana muutama sellainen, jotka ovat olleet vielä tämän vuoden aikana ihan maailman parhaimmistoa omassa lajissaan, eli ovat ihan nipin napin entisiä urheilijoita. He ovat varmasti aika vahvoilla.

Ingberg lähtee kuitenkin kilpailuun mukaan mielellään ja innoissaan. Ohjelman formaatti on hänelle tuttu Ruotsin tv:stä, jota hän seuraa paljon. Ohjelmassa häntä kiinnostaa erityisesti urheilijoiden väliset keskustelut.

– Odotan kovasti sitä, että näen tuttuja osallistujia ja pääsen tutustumaan myös uusiin urheilijoihin. Juuri se hyvä henki, mikä siellä on ollut ainakin Ruotsissa, ja fiilistely urheilijoiden kesken kiinnostaa paljon.  

Keihäänheittäjän lähipiiri on hyvin innoissaan tulevasta kilpailusta ja on kannustanut Ingbergiä valmistautumaan kilpailuun.

– Perheenkin kommentti taisi olla että ”meinaatsä treenata jotain ennen sitä kisaa?” Ingberg nauraa.

Mestareiden mestari 8.10 MTV3-kanavalla klo 21.00 alkaen

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme