Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Musti on palannut! Sami Jauhojärvi kilpailee entisiä huippu-urheilijoita vastaan

Ex-hiihtäjä Sami Jauhojärvi ottelee muita huippu-urheilijoita vastaan MTV:llä loppusyksystä.

Tänä vuonna kilpauransa lopettanut hiihtäjä Sami Jauhojärvi, 36, kilpailee loppusyksyllä MTV:lle palaavassa kilpailuohjelmassa Mestarien mestari.

Ohjelmassa Jauhojärvi kilpailee seitsemää muuta entistä huippu-urheilijaa vastaan erilaisissa tehtävissä ja haasteissa. Jauhojärven kilpailijoina nähdään muun muassa Laura Lepistö, Mikaela Ingberg ja Marko Yli-Hannuksela.

Entinen huippuhiihtäjä kertoo treenaavansa nykyään noin kymmenen prosenttia siitä, mitä hän treenasi kilpauransa aikana. Mestareiden mestari -kilpailua hän odottaa mielenkiinnolla ja on luottavaisin mielin omiin mahdollisuuksiinsa. Haastavaksi hän kuitenkin kokisi erityistä koordinaatiota vaativat liikesarjat.

– Sen tiedän, että fysiikka minulla kestää kyllä, mutta jos siihen pitää alkaa sotkea jotain tanssinpoikasta tai vastaavaa, niin sitten olen kyllä heikoilla, Jauhojärvi sanoo. 

Hänellä on lievä korkeanpaikankammo, joka voi myös osoittautua haasteeksi kilpailussa.  

Kilpailuun lähtevää hiihtäjätähteä kannustetaan kovasti kotona. Jauhojärvi kertoo, ettei ole kaivannut vielä toistaiseksi lainkaan takaisin kilpaladuille. Hän odottaa innoissaan tulevaa seikkailua ja painottaa, ettei hänen kilpailuhenkensä ole kadonnut mihinkään.

Tähän asti Jauhojärvi on viettänyt pitkää kesälomaa, mutta kertoo aikovansa käydä muutaman kerran lenkillä ja kuntosalilla ennen kilpailua.

– Tässä on nyt kuukausi aikaa laittaa itsensä kuntoon!

Mestareiden mestari alkaa lokakuussa MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme