Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Naiset liittoutuvat Antti Törmästä vastaan Mestareiden mestari -kisassa – tuo miehen mieleen uran vastoinkäymiset

Antti Törmänen harmistuu siitä, että naiset liittoutuvat häntä vastaan Mestareiden mestari -ohjelman kilpailussa.

Mestareiden mestari -ohjelman kilpailu kovenee finaalin lähestyessä. Seitsemännen päivän teemana on strategia. 

Päivän toisessa kilpailussa naisurheilijat liittoutuvat ja ottavat tavoitteekseen entisen jääkiekkoilija Antti Törmäsen pudottamisen kilpailusta. Naiset onnistuvat ja Törmänen putoaa kilpailusta ensimmäisenä. 

Haasteen jälkeen tunteet ovat pinnassa ja putoaminen tuo Törmäsen mieleen ikäviä muistoja hänen uransa vastoinkäymisistä. Mies sai potkut HIFK:n SM-liigajoukkueen valmentajan paikalta viime keväänä.

– Aika paljon siellä oli sitä kulissipeliä. Kyllä niitä asioita käydään varmasti vieläkin läpi ja käydään varmasti vielä pitkän aikaa, Törmänen pohtii viitaten kauteensa HIFK:n päävalmentajana.

Törmänen muistelee myös NHL-kauttaan. Hän kertoo, että pelaamisen kulttuuri Pohjois-Amerikassa oli hyvin erilaista, kuin mihin hän oli tottunut.

– Olin tottunut siihen, että voitetaan ja tehdään yhdessä joukkueen eteen hommia, ei tavallaan väliä että kuka ne maalit tekee, vaan kunhan joku ne tekee. Tuolla se oli selkeästi yksilövetoista. Hirveän moni pelaaja oli tyytyväinen kun teki yhden maalin, vaikka me hävittiin 4-1. He pelastivat sen oman selustansa vaan.

Mestareiden mestari sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 21! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme