Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Sami Jauhojärvi itsemurha-ajatuksistaan Mestareiden mestari -ohjelmassa: "Olisin saattanut metsällä yksin kävellessäni vetää liipaisimesta"

Sami Jauhojärvi kertoo Mestareiden mestari -ohjelman toisessa jaksossa uransa huippukohdista sekä pahoista vastoinkäymisistä.

Mestareiden mestari -ohjelmassa kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä, kuka on Mestareiden mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, sinnikkyyttä, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä.

Yksi kilpailuun osallistuvista urheilijoista on entinen maastohiihtäjä Sami Jauhojärvi. Maailmanmestari ja olympiavoittaja kertoo ohjelman toisessa jaksossa uransa huippukohdista sekä vastoinkäymisistä.

Hiihtäjä kertoo, että vuoden 2013 kausi oli hänelle erityisen hankala. Hänen isänsä kuoli jouluna 2012 ja lisäksi Jauhojärven kroppa oli oireillut jo hetken aikaa siitä, että jokin ei ole kohdallaan.

Noin kuukausi vuoden 2013 MM-kisojen jälkeen Jauhojärvellä todettiin olevan vaikea rasitusastma. Hiihtäjä aloitti astmalääkityksen ja menestystä tuli, kun kevättalvella 2014 Sotshin talviolympialaisista tuli kultaa parisprintistä Iivo Niskasen kanssa.

Syksyllä 2014 astmalääkitystä kuitenkin vaihdettiin, ja muutoksella oli merkittävä vaikutus niin fyysiseen kuin henkiseenkin hyvinvointiin. 

– Jos en vaimon kanssa olisi koskaan puhunut siitä, että miten raukkamainen tapa itsemurha on, niin jopa olisin saattanut metsällä yksin kävellessäni vetää liipaisimesta. Sellaisiakin ajatuksia se astmalääkkeen vaihto aiheutti. 

Mestareiden mestari sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 21!

14.10.17 klo 15.25: Jutun pääkuva vaihdettu.
14.10.17 klo 18.00: Jutun otsikkoa päivitetty.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme