Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Suomalaisurheilijoiden tv-tuotanto vaarassa – kilpailijat jumissa väärässä kaupungissa

Maikkarilla lokakuun alussa alkavaa Mestareiden mestari -ohjelma aletaan kuvata pian Etelä-Afrikassa. Kuvaukset ovat kuitenkin saaneet tahmean startin, sillä kilpailijat ovat jumissa väärässä kaupungissa. 

Maikkarin uudessa Mestareiden mestari -ohjelmassa kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin.

Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, sinnikkyyttä, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä.

Ohjelman kuvausten oli määrä alkaa tällä viikolla Etelä-Afrikassa, mutta tuotanto on ottanut takapakkia lentoyhtiön mokan vuoksi. 

Ohjelman kisaajat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö lähtivät Suomesta jo kaksi päivää sitten Pariisin kautta Johannesburgiin. 

Johannesburgin lento kuitenkin peruttiin ja kisaajat joutuivat yöpymään Pariisissa. He lensivät Pariisista seuraavana päivänä Johannesburgiin, jossa he joutuivat jälleen yöpymään. Nyt kilpailijat ovat jumissa Johannesburgissa, koska eivät pääse jatkolennolle lentoyhtiön mokan vuoksi.

– Aivan käsittämätöntä touhua lentoyhtiöltä. On tietysti ymmärrettävää, että lento perutaan teknisen vian vuoksi, mutta miten asia hoidettiin eteenpäin, oli erittäin huonoa asiakaspalvelua. He olivat muun muassa itse varanneet väärät jatkolennot kisaajillemme, toteaa ohjelman vastaava tuottaja Tomi Suomela.

– Olemme tehneet täällä paikan päällä niin paljon kuvauksia, kun mitä etukäteen voidaan tehdä, mutta nyt alkaa olla jo vaikeuksia sovittaa aikatauluja, ja kisaajamme ovat vieläkin Johannesburgissa. Viimeisin tieto on että heidän pitäisi olla täällä tänään iltapäivällä. Todellakin toivomme näin, Suomela jatkaa. 

Miten kisaajien käy ja saadaanko kuvaukset aloitettua ajoissa? Se selviää lokakuun alussa MTV3-kanavalla. 

Mestareiden mestari 8.10 MTV3-kanavalla klo 21.00 alkaen

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme