Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Tässä on Mestareiden mestari -kilpailun voittaja!

Sami Jauhojärvi voitti Mestareiden mestari -kilpailun.

Mestareiden mestari -ohjelma on tullut päätökseensä ja kaikki kilpailut on nyt kisattu. Finaalissa voiton lopulta vei maastohiihtäjä Sami Jauhojärvi. Toiseksi tuli uimari Hanna-Maria Seppälä ja kolmanneksi jääkiekkoilija Antti Törmänen

– Tottakai se tuntu hyvälle juosta maaliviivan yli voittajana. Edellinen Mestareiden mestari kun Suomessa oli, niin sen voitti hiihtäjä. Valtikka säilyy edelleen, Jauhojärvi tunnelmoi voittonsa jälkeen. 

Myös Seppälä ja Törmänen ovat tyytyväisiä omiin suorituksiinsa kilpailussa. Finaalipäivä oli fyysisesti erittäin monipuolinen ja raskas. 

– Olen oikein ylpeä itsestäni, että olen selvinnyt tänne saakka, Seppälä hehkuttaa hymyillen. 

– Kyllähän urheilussa aina se isoin ja kovin juttu on itsensä koville laittaminen. Kyllä täällä monessa lajissa laittoi itsensä ihan juuri siihen, mihin pystyy. Siitä on kyllä sitten tosi tyytyväinen, Törmänen toteaa. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme