Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Anna Abreu kertoo nuoruusvuosien lomaromansseistaan: "Pahinta oli, kun ehti ihastua ihmiseen"

Anna Abreu kertoo nuoruudenaikaisista lomaromansseistaan Mökkireissu-ohjelmassa. Abreu lomaili usein toisessa kotimaassaan Portugalissa.

Mökkireissu-ohjelman ensimmäisessä jaksossa perjantaina 17.11. yhtenä vieraan nähdään laulaja Anna Abreu.

Puoliksi portugalilainen Anna Abreukertoo, että Portugalin kulttuuri on iso osa häntä. Nainen kertoo viettäneensä nuorempana useita kuukausia vuodesta toisessa kotimaassaan. Ohjelmassa laulajatähti paljastaa kokeneensa useita eri lomaromansseja.

– Oli (lomaromansseja) ja se olikin juuri pahinta, kun ehti ihastua ihmiseen ja sitten sinä jätät hänet sinne ja hän löytää jonkun uuden, Abreu kuvailee nuoruusvuosiaan.

Kaunotar myös kertoo, ettei ollut Suomessa kovin suosittu kouluaikoina.

– Olin tosi nörtti. Kaveritkin sanoi aina, että olin ugly duckling. Harry Potter reppu ja kaikki. Sitten kun lähdin Portugaliin, niin olin vähän erinäköinen ja pojatkin kiinnostuivat siellä ja se oli kivaa, Abreu kuvailee.

Nainen esittää ohjelmassa kappaleen portugalin kielellä, johon muu mökkiväki yhtyy mukaan.

Mökkireissu MTV3-kanavalla perjantaisin 17.11. klo 20 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme